Παναγιώτης Κ 27 Μαίου 2013 #26 Share 27 Μαίου 2013 Αυτος ειναι ο ρολος που η φυση τους εδωσε Παναγιωτη.Ειτε μας αρεσει ειτε οχι Άμα είναι να πληρώνω την φύση να κάνει την δουλειά της χαθήκαμε! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Μαίου 2013 #27 Share 27 Μαίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 27 Μαίου 2013 #28 Share 27 Μαίου 2013 Οπότε πάμε έτσι, και ότι γίνει έγινε(που έγινε μάλλον). Πόσο μου την σπάει όταν ψοφάει ένα ψάρι και του επιτίθενται τα σκουλίκια και τα αμφίποδα! Αφού όταν ντιπάρω κοράλια όταν ψοφάνε τα αμφίποδα πολύ το χαίρομαι(με τα μόνα που χαίρομαι όταν ψοφάνε). Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά,αλλιώς ηθα είχαμε τρελά σκαμπανεβάσματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Ιουνίου 2013 #29 Share 8 Ιουνίου 2013 Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά,αλλιώς ηθα είχαμε τρελά σκαμπανεβάσματα.... ευτυχος δε λες τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Ιουνίου 2013 #30 Share 8 Ιουνίου 2013 Μιας και το ξεθάψατε, πλέον αποτελεί και επίσημα νεκρό. Όχι ότι το βρήκα(όχι που θα το έβρισκα), αλλά λίγο δύσκολο να είναι κρυμμένο για 13+ μέρες! Δεν πειράζει, εμείς να'μαστε καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Ιουνίου 2013 #31 Share 8 Ιουνίου 2013 αυτά κρύβονται στα πιο απίθανα μέρη, αλλά για τόσες μέρες μάλλον απίθανο να παρέμεινε ζωντανό. Συνήθως είναι από τα ψαράκια που δεν "κάθονται" εύκολα σε ένα ενυδρείο..... αλλά άμα σου κάτσει δεν έχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Ιουνίου 2013 #32 Share 8 Ιουνίου 2013 αυτά κρύβονται στα πιο απίθανα μέρη, αλλά για τόσες μέρες μάλλον απίθανο να παρέμεινε ζωντανό. Συνήθως είναι από τα ψαράκια που δεν "κάθονται" εύκολα σε ένα ενυδρείο..... αλλά άμα σου κάτσει δεν έχει πρόβλημα Έτσι ακριβώς! Και το κακό είναι ότι το 1ο που είχα πάρει μου έκατσε, αλλά ψόφησε μετά απο μέρες απο χαζομάρα και αμέλεια μου(βακτηριακή μόλυνση στο σαγόνι). Κρίμα πάντως γιατί φαινομενικά είναι εύκολο ψαράκι στην συντήρηση του και το πιο ξεψαρωμένο που έχω βάλλει στο ενυδρείο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιουνίου 2013 #33 Share 9 Ιουνίου 2013 Έτσι ακριβώς! Και το κακό είναι ότι το 1ο που είχα πάρει μου έκατσε, αλλά ψόφησε μετά απο μέρες απο χαζομάρα και αμέλεια μου(βακτηριακή μόλυνση στο σαγόνι). Κρίμα πάντως γιατί φαινομενικά είναι εύκολο ψαράκι στην συντήρηση του και το πιο ξεψαρωμένο που έχω βάλλει στο ενυδρείο μου! ειναι απο τα δυσκολα της οικογενειας του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 9 Ιουνίου 2013 #34 Share 9 Ιουνίου 2013 ειναι απο τα δυσκολα της οικογενειας του! Οπως τα λες καλύτερα να αποφεύγουμε τους γιατρούς για τα ενυδρεία μας.Τα ποσοστά θνησιμότητας τους ειναι απίστευτα μεγάλα. Καλύτερα να τα αφήνουμε εκεί οπού βρίσκονται με κατάληξη να ξεφουσκώσει και απο το χόμπι η ζήτηση τους και να συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο φυσικό τους περιβάλλον..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 9 Ιουνίου 2013 #35 Share 9 Ιουνίου 2013 Οπως τα λες καλύτερα να αποφεύγουμε τους γιατρούς για τα ενυδρεία μας.Τα ποσοστά θνησιμότητας τους ειναι απίστευτα μεγάλα. Καλύτερα να τα αφήνουμε εκεί οπού βρίσκονται με κατάληξη να ξεφουσκώσει και απο το χόμπι η ζήτηση τους και να συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο φυσικό τους περιβάλλον..... Υπο αυτό το πρίσμα συμφωνώ μαζί σου! ειναι απο τα δυσκολα της οικογενειας του! Στράτο εγώ με τα 2 που δοκίμασα δεν είδα κάτι τέτοιο. Παρατήρησα ότι δεν είναι δύσκολα στο να μπουν στο ενυδρέιο και να εγκλιματιστούν, αλλά είναι δύσκολα να στεριώσουν απο την άποψη την κρυψώνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιουνίου 2013 #36 Share 9 Ιουνίου 2013 Ενταξει Παναγιωτη εχεις δικιο.Συγνωμη. Ειναι το ευκολοτερο των wrasse Ever!!!................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Ιουνίου 2013 #37 Share 9 Ιουνίου 2013 Έτσι ακριβώς! Και το κακό είναι ότι το 1ο που είχα πάρει μου έκατσε, αλλά ψόφησε μετά απο μέρες απο χαζομάρα και αμέλεια μου(βακτηριακή μόλυνση στο σαγόνι). Κρίμα πάντως γιατί φαινομενικά είναι εύκολο ψαράκι στην συντήρηση του και το πιο ξεψαρωμένο που έχω βάλλει στο ενυδρείο μου! Tα φαινομενα απατουν Παναγιωτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 9 Ιουνίου 2013 #38 Share 9 Ιουνίου 2013 Ενταξει Παναγιωτη εχεις δικιο.Συγνωμη. Ειναι το ευκολοτερο των wrasse Ever!!!................................... Εντάξει ρε Στράτο! Αν το λές ότι είναι το ευκολότερο wrasse ever τότε μάλλον θα'ναι! Δεν το είπα για να σας θίξω, αλλά παρέθεσα την άποψη μου επι του ζητήματος μιας και είχα 2 τέτοια. Δεν αναιρεί τον κανόνα όμως! Αν θέλεις να το λές όμως ως το πιο εύκολο τότε πές το! Δεν είχα καμία πρόθεση αντιπαράθεσης. Αν το βλέπεις(βλέπετε) έτσι τότε μάλλον έτσι θα είναι! Καλή σας μέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιουνίου 2013 #39 Share 9 Ιουνίου 2013 ειναι απο τα δυσκολα της οικογενειας του! Οπως τα λες καλύτερα να αποφεύγουμε τους γιατρούς για τα ενυδρεία μας.Τα ποσοστά θνησιμότητας τους ειναι απίστευτα μεγάλα. Καλύτερα να τα αφήνουμε εκεί οπού βρίσκονται με κατάληξη να ξεφουσκώσει και απο το χόμπι η ζήτηση τους και να συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο φυσικό τους περιβάλλον..... Tα φαινομενα απατουν Παναγιωτη Αλλο να παραθεσεις αποψη,και αλλο να επιμενεις Παναγιωτη.Μη το πατε εκει συνεχεια. Τρεις ανθρωποι στο λεμε κι εσυ επιμενεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 9 Ιουνίου 2013 #40 Share 9 Ιουνίου 2013 Αλλο να παραθεσεις αποψη,και αλλο να επιμενεις Παναγιωτη.Μη το πατε εκει συνεχεια. Τρεις ανθρωποι στο λεμε κι εσυ επιμενεις!!! Στράτο μου, δεν επέμεινα σε τίποτα! Την άποψη μου επι του θέματος είπα! 2 που έβαλα μου έδειξαν αυτό. Εσείς σαν παλαιότεροι μπορέι να βάλατε και 15 και να έχετε καλύτερη άποψη, αλλά και η βιβλιογραφία το επιβεβαίώνει το ότι είναι δύσκολο! Δεν αντιλέγω με εσάς. Φόρουμ είναι και εκφράζουμε τις εμπειρίες μας. Αν σας πειράζει που γράφω τις εμπειρίες μου, να μου το πέιτε. Όπως θα έχετε δει όλο αυτό το διάστημα που είμαι εγγεγραμένο μέλλος στο φόρουμ ουδέποτε δεν λογομάχησα με κανέναν, και ούτε κατέκρινα κανέναν. Μάλιστα απαντάω όπου μπορώ και βοηθάω όσο μπορώ νέους χομπίστες. Όπου δεν γνωρίζω δεν απαντάω. Όπως θα έχετε καταλάβει λοιπόν, σε ένα φόρουμ δεν υπάρχει πάντα μια άποψη επι ενός θέματος! Αν ήταν έτσι δεν θα χρειαζόταν να απαντάμε. Θα υπήρχαν καμια 30ρια υπομνήματα που θα μπορούσαμε να ανατρέχουμε και το φόρουμ θα είχε χαρακτήρα ανάγνωσης και όχι συζήτησης. Αν λοιπόν σας ενοχλεί που αναφέρω τις εμπειρίες που έχω με την δική μου περιπέτεια με τα ενυδρεία να μου το πείτε. Όπως δέχομαι την καλή κριτική έτσι απεχθάνομαι και τα κακεντρεχή σχόλια και να μου κρατάει κάποιος μούτρα επειδή δεν συμφωνούμε σε κάτι(όχι πως αντιλέγουμε σε κάτι). Ελπίζω να μην χρειαστεί να συνεχιστεί το θέμα αυτό, καθώς όπως θα είδατε και εσείς όσα θέματα συνεχίστηκαν αυτές τις μέρες είχαν κακό ξεμπέρδεμα και παρεξηγήσεις απο κάποιους! Ας προάγουμε λοιπόν το καλό πνεύμα, και αν εν άγνοια μου είπα κάτι που σας πείραξε ζητάω συγνώμη! Καλή σας μέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Ιουνίου 2013 #41 Share 9 Ιουνίου 2013 Φαίνεται πως δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Δεν υπάρχει λόγος αντιπαραθέσεων και αντιδράσεις για ένα ψαράκι. Χομπιστες που έχουν φάει ψωμί και αλάτι στην κυριολεξία το δεύτερο, δεν έχουν κανένα λόγο να υπερβάλουν ή να το παίζουν έξυπνοι. Την γνώμη μας και τις εμπειρίες μας καλο είναι να τις εκθέτουμε όλοι μας, αλλά μη ξεχνάτε τις πολύχρονες εμπειρίες των παλιότερων. Δεν έχουν να κερδίσουν απολύτως τίποτα με το να συμβουλεύουν τα νέα μέλη, αντιθέτως τα νέα μέλη θα βγουν κερδισμένα. Δεν το λέω για να προσβάλω κανέναν, αλλά σαν μια γενική παρατήρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος