thoba 3 Μαίου 2010 Author #26 Share 3 Μαίου 2010 (edited) Ταιζε ποικιλια Καλο ειναι να μη κρατας ανοιχτες τις συσκευασιες πανω απο 3 μηνες γιατι χανουν τις βοιταμινες τους. Επισης να μην εχει περασει η ημερομηνια ληξης Δινες βιταμινες καπου καπου Αυξησε την ομαδουλα σε 6 μινιμουμ (αναλογα και το χωρο) η ομαδα θα απακτησει αλλα δυο μελη μεσα στη εβδομαδα η το πολλη την αλλη βαση ,ο αριθμος {φορες}ταισματος ειναι ικανοπιητικος?και επισης οταν λες ποικιλια εννοεις να μην χρεισημοπειο{αγοραζω} την ιδια τροφη η να συνδιαζω τροφες? Επισης θα πρεπει να εχω 3 θυληκα και 3 αρσενικα τωρα εχω 3 αγορια και μια κοπελα? Έγινε επεξεργασία 3 Μαίου 2010 - thoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Μαίου 2010 #27 Share 3 Μαίου 2010 (edited) Συνδυασμο τροφων αλλα σε μικρες συσκευασιες. 1α προς 1θ ή 1α προς 2θ, ειναι καλη αναλογια στο φυλο για αυτα τα ψαρακια. Δες κι εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37877 Έγινε επεξεργασία 3 Μαίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 3 Μαίου 2010 Author #28 Share 3 Μαίου 2010 daphnia, bloodworms και brine shrimps αυτα τι ειναι γιατι δεν τα καταλαμβενω? και αυτο Το θέμα της γραμμής, στα θηλυκά, μπορεί να επηρεαστεί από το αν το θηλυκό είναι φορέα αυγών ή όχι. η αναλογια αρσενικα θυλικα παιζει ρολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 4 Μαίου 2010 Author #29 Share 4 Μαίου 2010 τα Black neon tetra ειναι ευκολα να βρεθουν σε πετσοπ επισης θα γινουν μερος της ομαδας τον νεον που εχω η επειδη θα διαφερουν στο χρωμα δεν θα γινουν δεκτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 4 Μαίου 2010 #30 Share 4 Μαίου 2010 Δεν υπαρχει προβλημα αποδοχης ουτε διαφορετικων απιτησεων. Απλα θα γινει λιγο τουρλου το κοπαδι για τα δικα μου γουστα για τα bloodwarms κλπ κοιτα τα στο google υπαρχουν σε αποξηραμενη ή κατεψυγμενη μορφη στα πετσοπ Καποια πχ grindal, βρισκονται και ζωντανα σε καλλιεργειες ή μπορεις να φτιαχνεις και ζωντανη artemia αν εχεις χρονο και ορεξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος