misigun 20 Απριλίου 2010 #1 Share 20 Απριλίου 2010 γεια σας παιδια !! σημερα παρατηρησα μια εκδυση γαριδας να επιπλεει στο νερο. την γαριδα δεν την εχω δει και σιγουρα δεν την εχω βαλει εγω. μαλλον ηρθε με τον βραχο.(οπως και το καβουρακι που ειχα ). ερωτηση! πως θα την βρω? χρειαζεται? ειναι επικίνδυνη για το reef που θα φτιαξω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Απριλίου 2010 #2 Share 20 Απριλίου 2010 πιθανότατα νυχτοπερπατά εσύ στήνεις καρτέρι 3+ ώρες αφού σβήσουν τα φώτα κάλυψε ένα φακό με κόκκινη ζελατίνη η κάτι που να λειτουργήσει σαν κόκκινο φίλτρο , έτσι μπορείς να παρατηρείς το ενυδρείο χωρίς να ενοχλείς τα ζωντανά τη νύχτα προσπάθησε να τη δεις και μετά θα σου δείξουμε φωτογραφίες από συνήθεις ύποπτους για αναγνώρισή καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
misigun 20 Απριλίου 2010 Author #3 Share 20 Απριλίου 2010 μολις παρατηρησα και ενα πιο μικρο. πολυ ζωη αυτος ο βραχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Απριλίου 2010 #4 Share 20 Απριλίου 2010 μολις παρατηρησα και ενα πιο μικρο. πολυ ζωη αυτος ο βραχος. παρόλα αυτά μερικοί θέλουν να βάλουν και ψάρια , πλεονεξία δεν είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misigun 20 Απριλίου 2010 Author #5 Share 20 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος