pozeras13 19 Απριλίου 2010 #1 Share 19 Απριλίου 2010 πηρα σημερα: ενα ενυδριο 80 λιτρων. ενα φιλτρο magi 380 ενα θερμοστατη 100w εχει λαμπα στο καπακι 15w daylight ενα θερμομετρο πως να το στρωσω? τι να βαλω στο νερο? αν μπορειτε να μου λετε και ενδεικτικα μαρκες για αντιχλωριο και βακτηρια γτ δεν ξερω. σκεφτομαι να εχω μικρα ψαρακια και ισως ενα-δυο μεγαλα.. ακουο προτασεις και για ψαρια πρωτευον ειναι να το στρωσω σωστα ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel 19 Απριλίου 2010 #2 Share 19 Απριλίου 2010 (edited) To Aquazone είναι γεμάτο από άρθρα, συμβουλές και topics για στρώσιμο νέου ενυδρείου... Και είσαι σε λάθος κατηγορία νομίζω. Έγινε επεξεργασία 19 Απριλίου 2010 - DarkAngel Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 19 Απριλίου 2010 Author #3 Share 19 Απριλίου 2010 αν ηξερα πως να το αλλαξω κατηγορια....θα ημουν και εξυπνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Απριλίου 2010 #4 Share 19 Απριλίου 2010 Ριξε μια ματια ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος