deedee4150 19 Απριλίου 2010 #1 Share 19 Απριλίου 2010 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......αγορασα ενα ενυνδριο 180λ και το εωαλα μβροσ το γεμισα και εριξα 2 υγρα που μου εδοσαν σε ενα μαγαζη το ενα ειναι για στρεσσ και ενζυμα και το αλλο κοντισιονερ.. εχω αμμο και εβαλα κατι ριζες απο καπια φητα που ηταν μεσσα και 2 τεμ. και εχοθνε βγαλει μροφανος χρομα πρεπη να ειναι απο το ιδιο το ξυλο αλα παρατιρισα μια λευκι μιξα πανο του ...μιποσ πρεπι να αρηισο παλλι απο τιν αρηι και να αδιασο το νερο και να βρασο το ξυλο για να μην επιπλεη και να εχει αποστιριοθη κανονικα......α το ενινδριιο ειχε λιγο νερο μεσσα απο τον προιγουμενο ιδιοκτιτι και το αφησα για καλο λογο ενζυμον. μηποσ εκανα κατι λαθος. ειμαι εντελος αρχαΡΙΟΣ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Απριλίου 2010 #2 Share 19 Απριλίου 2010 Καλως ορισες Προσεχε λιγο αν θες τον τροπο που γραφεις,γιατι ειναι αρκετα κουραστικο στο να διαβαστει Αυτο που αναφερεις για το ξυλο,λογικα ειναι μύκητας,ειναι ακινδυνος,θα κανει τον κυκλο του και θα φυγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp67 19 Απριλίου 2010 #3 Share 19 Απριλίου 2010 Ένα βράσιμο των ξύλων θα βοηθήσει και να βουλιάξουν και να καθαρήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Απριλίου 2010 #4 Share 19 Απριλίου 2010 (edited) Ένα βράσιμο των ξύλων θα βοηθήσει και να βουλιάξουν και να καθαρήσουν. ΔΕΝ χρειαζεται βρασιμο. Με το βρασιμο σκοτωνουμε οτιδήποτε ζωντανο εχει πανω το ξύλο, που όχι μονο δεν μας ενοχλουν, αλλα κανουν και καλό σε ορισμενες περιπτωσεις. Καλως όρισες κι απο μενα. Θα βουλιαξουν αργοτερα.... μη σε απασχολει. Το χόμπι θελει υπομονη. Έγινε επεξεργασία 19 Απριλίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 19 Απριλίου 2010 #5 Share 19 Απριλίου 2010 βάλε μεγάλες πέτρες για να κρατήσεις τα ξύλα κάτω και όταν μετά από καιρό βαρύνουν θα κάτσουν κάτω. Μέχρι τότε υπομονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος