misigun 18 Απριλίου 2010 #1 Share 18 Απριλίου 2010 γεια !!!! παιδια μια ερωτηση. το skimmer στο καπακι συλλογής μαζευετε μονο η βρωμια η γεμιζει και νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 18 Απριλίου 2010 #2 Share 18 Απριλίου 2010 Το ιδανικό θα ήταν να μαζεύει μόνο βρωμιά(dryskimming),αλλά μερικες φορές όπως το έχουμε ρυθμισμένο λόγω κάποιων παραγόντων(τάισμα κτλ)δημιουργήται πιο πολύς αφρός με αποτέλεσμα να μαζεύει και νερό(wetskimming). Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 19 Απριλίου 2010 #3 Share 19 Απριλίου 2010 (edited) Το ιδανικό θα ήταν να μαζεύει μόνο βρωμιά(dryskimming),αλλά μερικες φορές όπως το έχουμε ρυθμισμένο λόγω κάποιων παραγόντων(τάισμα κτλ)δημιουργήται πιο πολύς αφρός με αποτέλεσμα να μαζεύει και νερό(wetskimming). και στο dry υπάρχει νερό ,δεν είναι σκέτη βρωμιά μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί το dry skimming είναι προτιμότερο από το wet ? μήπως τελικά είναι επιλογή του χομπιστα πως θα ρυθμίσει το skimmer ανάλογα με τισ απαιτήσεις του ενυδρείου ? Έγινε επεξεργασία 19 Απριλίου 2010 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 19 Απριλίου 2010 #4 Share 19 Απριλίου 2010 Εννοείται πως και στο dry υπάρχει μια ποσότητα νερού.Δεν είπα πως είναι καλύτερο αλλά ιδανικό.Να μην γεμίζει το κύπελο με νερό. Και νομίζω πως αυτό είναι το σωστό:ότι αρέσει στο χομπίστα και ότι ταιριάζει στο ενυδρείο του καθενός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 19 Απριλίου 2010 #5 Share 19 Απριλίου 2010 Προσωπικα θεωρω οτι το wetskimming απομακρυνει πολλα περισσοτερα απο το νερο του ενυδρειου. Ετσι το δουλευω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 20 Απριλίου 2010 #6 Share 20 Απριλίου 2010 Προσωπικα θεωρω οτι το wetskimming απομακρυνει πολλα περισσοτερα απο το νερο του ενυδρειου. Ετσι το δουλευω εγω. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 20 Απριλίου 2010 #7 Share 20 Απριλίου 2010 ok ,με πείσατε,έχω αλλάξει ήδη τη ρύθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος