ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 29 Ιουνίου 2006 #1 Share 29 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα, λέω να χρησιμοποιώ τον άνθρακα 4-5 μέρες το μήνα αντί για μόνιμα. Τι λέτε : Επίσης, θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω τον ίδιο άνθρακα ή πρέπει να τον πεταξω : Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 29 Ιουνίου 2006 #2 Share 29 Ιουνίου 2006 Tον ανθρακα θα πρεπει να τον βαζεις μονο αν εχεις ριξει φαρμακα μεσα στον ευνδρειο σου μετα απ την θεραπεια για να σου τραβηξει οτι μπορει να εχει μεινει. Οχι να μην τον βαλεις καθολου σε αντιθετη περιπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid 29 Ιουνίου 2006 #3 Share 29 Ιουνίου 2006 Ο άνθρακας έχει θετικές και αρνητικές επιπτώσεις στο νερό. Κατά τη γνώμη μου οι θετικές είναι περισσότερες και σημαντικότερες και αν γίνονται συχνές οι αλλαγές στο νερό δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλό θα ήταν να μην είμαστε απόλυτοι ιδίως αν δεν γνωρίζουμε καμία πληροφορία για τον τύπο του ενυδρείου που έχει κάποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 29 Ιουνίου 2006 #4 Share 29 Ιουνίου 2006 Επίσης μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις αν θέλεις να αποχρωματίσεις νερό που έχει γίνει κίτρινο από ξύλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 29 Ιουνίου 2006 Author #5 Share 29 Ιουνίου 2006 Εχω ενα 180άρι με Αφρικάνες και αληθινά φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 29 Ιουνίου 2006 #6 Share 29 Ιουνίου 2006 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=2955 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος