BackouliS 18 Απριλίου 2010 #1 Share 18 Απριλίου 2010 (edited) εδω και ενα μηνα εχουν γεννησει τα πσαρακια μου...στην αρχη ειδα 5 μετα απο καμια βδομαδα ειχαν γινει 12. και μετα απο λιγο καιρο(κανα 5ημερο) ειχαν γινει......56!!!αυτα απο 3 θηλυκα.και καμια 10αρια απο αυτα ειναι κατι καταμαυρα μολλυ...ειπα λοιπον να βαλω καποιες φοτο για να δουν αυτη που τρελενοντε με κατι τετοια!!! οπως εκανα και εγω πριν απο τιν πρωτη γεννα μου.ΟΟΟΟΟΛΗ την μερα εβλεπα φοτο απο γεννες!!!! εδω μερικες φοτο: βεβαια δν εχουν μεινει στο μπολ...αυτο εγινε μονο για τιν φοτογραφηση (σε λιγο και φοτο του νεου γαριδογενηστοφυτεμενου (μελλοντικου) ενυδρειουθελει δουλιτσα ακομα ομως Έγινε επεξεργασία 18 Απριλίου 2010 - BackouliS Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 18 Απριλίου 2010 #2 Share 18 Απριλίου 2010 Να τα χαίρεσαι και να σου ζήσουνε! Σε τι ενυδρείο τα έχεις βάλει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 18 Απριλίου 2010 #3 Share 18 Απριλίου 2010 Να σου ζήσουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannakos 18 Απριλίου 2010 #4 Share 18 Απριλίου 2010 Μπραβο ρε αρχοντα !να σου ζησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος