pozeras13 18 Απριλίου 2010 #1 Share 18 Απριλίου 2010 καλησπερα! ειμαι πολυ χαρουμενος που και εγο μπορω να συμμετεχω και να ειμαι μελος αυτου του πολυ χρησιμου και ενδιαφερον φορουμ. ευχομαι οτι καλυτερο σε σας και τους μικρους μασ φιλους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 18 Απριλίου 2010 #2 Share 18 Απριλίου 2010 Καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 18 Απριλίου 2010 #3 Share 18 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 18 Απριλίου 2010 #4 Share 18 Απριλίου 2010 Καλώς όρισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 18 Απριλίου 2010 #5 Share 18 Απριλίου 2010 Καλως ηρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Απριλίου 2010 #6 Share 18 Απριλίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 18 Απριλίου 2010 Author #7 Share 18 Απριλίου 2010 Καλως ηρθες!!! καλος σας βρηκα παιδια!!! εχω ενα προβλημα ακομα δεν ξεκινησα!!! ο ανιδεως μαλλον υπαλληλος του πετ σοπ που πηρα τη γυαλλα μου, μου εδωσε μονο βακτηρια για την αμμωνια και οχι αντι χλωριο..... νομιζε πως ειναι αυτο το αντι χλωριο!!!!! εκτος αυτου μου εδωσε 3 χρυσοψαρα να τα βαλω στη γυαλα μου των 14λ και την τριτη μερα εχουν ψωφισει τα 2 και το 3ο δεν παει και πολυ καλα τηα παω να ζητησω μια εξηγηση αυριο και θα δουμε τι θα γινει..... αφου μπηκα στο φορουμ και ενημερωθηκα για πολλα θεματα αποφασισα να δωσο το 3ο χρυσοψαρο σε ενα πετ σοπ και να παρω εναν μονομαχο. καθως και ενα φιλτρακι και θα ωαλω χαμηλη ροη. θα μπει το φιλτρο και μετα απο τρεις μερες θα βαλω το μονομαχο! θα παρω και μια λαμπα μικρη με φως ημερας. δεν θα βαλω θερμοστατη μονο θα παρω θερμομετρο και αν βλεπω οτι κρυωνει το νερο θα αναβω τη λαμπα και θα ζεσταινεται λιγο μεν αλλα ο χωρος ειναι καπως ζεστος. δεν θελω να βαλω θερμοστατη γτ θα χασω κιαλλο χωρο και νομιζο πως δεν χρειαζεται κιολας! θα χαιρομουν να ακουσω τις γνωμες σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 18 Απριλίου 2010 #8 Share 18 Απριλίου 2010 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 18 Απριλίου 2010 #9 Share 18 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 18 Απριλίου 2010 Author #10 Share 18 Απριλίου 2010 καλος σας βρηκα παιδια!!! εχω ενα προβλημα ακομα δεν ξεκινησα!!! angry.gif ο ανιδεως μαλλον υπαλληλος του πετ σοπ που πηρα τη γυαλλα μου, μου εδωσε μονο βακτηρια για την αμμωνια και οχι αντι χλωριο..... νομιζε πως ειναι αυτο το αντι χλωριο!!!!! thumbdown.gif εκτος αυτου μου εδωσε 3 χρυσοψαρα να τα βαλω στη γυαλα μου των 14λ και την τριτη μερα εχουν ψωφισει τα 2 και το 3ο δεν παει και πολυ καλα sad.gif τηα παω να ζητησω μια εξηγηση αυριο και θα δουμε τι θα γινει..... αφου μπηκα στο φορουμ και ενημερωθηκα για πολλα θεματα αποφασισα να δωσο το 3ο χρυσοψαρο σε ενα πετ σοπ και να παρω εναν μονομαχο. καθως και ενα φιλτρακι και θα ωαλω χαμηλη ροη. θα μπει το φιλτρο και μετα απο τρεις μερες θα βαλω το μονομαχο! θα παρω και μια λαμπα μικρη με φως ημερας. δεν θα βαλω θερμοστατη μονο θα παρω θερμομετρο και αν βλεπω οτι κρυωνει το νερο θα αναβω τη λαμπα και θα ζεσταινεται λιγο μεν αλλα ο χωρος ειναι καπως ζεστος. δεν θελω να βαλω θερμοστατη γτ θα χασω κιαλλο χωρο και νομιζο πως δεν χρειαζεται κιολας! θα χαιρομουν να ακουσω τις γνωμες σας!!! wootwoot.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 18 Απριλίου 2010 #11 Share 18 Απριλίου 2010 Νομίζω πως ένας θερμοστάτης θα ήταν απαραίτητος για την σταθεροποίηση της θερμοκρασίας.. Οι θερμοκρασιακές αλλαγές κατά τη διάρκεια του 24ώρου δεν είναι καλές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornyboy.nuts 20 Απριλίου 2010 #12 Share 20 Απριλίου 2010 welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Απριλίου 2010 #13 Share 20 Απριλίου 2010 Kαλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 20 Απριλίου 2010 #14 Share 20 Απριλίου 2010 Καλως όρισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 20 Απριλίου 2010 #15 Share 20 Απριλίου 2010 Καλώς ήλθες και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 21 Απριλίου 2010 #16 Share 21 Απριλίου 2010 Καλως ηρθες στο Aquazone. Καλη διαμονη και καλο διαβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 21 Απριλίου 2010 Author #17 Share 21 Απριλίου 2010 ευχαριστω πολυ! δεν κανω και τιποτα ξενυχταω στο διαβασμα! ειναι πααααρα πολυ ενδιαφεροντα ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ 2 Μαίου 2010 #18 Share 2 Μαίου 2010 καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Μαίου 2010 #19 Share 2 Μαίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 2 Μαίου 2010 #20 Share 2 Μαίου 2010 Θα βρεις πολύ υλικό στο forum!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts