GXSARA 17 Απριλίου 2010 #1 Share 17 Απριλίου 2010 (edited) ...... μετα απο την λυπη μου και απο την λαχταρα μου κανω παρουσιαση το καινουργιο μου ενυδρειο μετα την αποτυχια του προηγουμενου. διαστασεις 1*40*65 τα ψαρια και τα φυτα μεταφερθηκανε απο το 120αρι μου χαλικι μαυρο 3-4mm εξωτερικο φιλτρο eheim eco pro 300-2036 λαμπες 2 τ5 θερμοστατες 2* 100watt φυτα: 4 cryptocorine wentii tropica,limnofila,η γνωστη ντοματια,(δεν θυμαμε ονομα),bacopa,2 ανουμπιες και κανα 2 ακομα δεν θυμαμε ονοματα Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2010 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 17 Απριλίου 2010 #2 Share 17 Απριλίου 2010 Τι τιμές νερού έχεις?? τα αγγελόψαρα δεν ταιριάζουν με τα ζωοτόκα που έχεις....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Απριλίου 2010 Author #3 Share 17 Απριλίου 2010 το ξερω αλλα ειχαν γεννηση τα πλατυ που ειχα στο 60αρι και δεν ειχα που να τα βαλω. δεν υπαρχει κανενα προβλημα παντος γιατι τα ειχα στο 120αρι ολα μαζι εδω και 4 μηνες μαζι μεγαλωσανε εκανα μπολι απο το 120αρι εκανα προχθες μετρησεις και ηταν πολυ καλες αλλα δεν τα εγραψα.αυριο ετσι και αλλιος θα κανω παλι.βεβαια ειναι λιγακι θολο το νερο αλλα θα φτιαξει δεν με ανυσηχει αυτο αυριο θα εχω αναλυτικα τις μετρησεις μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Απριλίου 2010 #4 Share 17 Απριλίου 2010 Καλή συνέχεια με το νέο!Βλέπω δεν το έβαλες κάτω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Απριλίου 2010 Author #5 Share 17 Απριλίου 2010 της γυναικας μου δεν της αρεσε ηθελε μεγαλυτερο......(δεν μου το ελεγε νωριτερα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 17 Απριλίου 2010 #6 Share 17 Απριλίου 2010 φιλε μου φοβαμαι μηπως το καλοριφερ κατω δεξια στη φωτογραφια σου δημιουργησει κι αλλο προβλημα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέργιος 17 Απριλίου 2010 #7 Share 17 Απριλίου 2010 καλή αρχή! αυτό που δεν μου αρέσει ειναι το ναυάγιο! (αν σε ενδιαφέρει φυσικά η άποψη μου) Χαλάει τη φυσικότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 17 Απριλίου 2010 #8 Share 17 Απριλίου 2010 Η ντοματιά είναι η hygrophila difformis. Από κει και πέρα έχεις ψαράκια με διαφορετικές απαιτήσεις νερού. Τα λίτρα σου είναι αρκετά και μπορείς σίγουρα να κάνεις κάτι καλύτερο. Κατά τη γνώμη μου χρειάζεσαι σίγουρα και άλλα φυτά ώστε να δημιουργηθούν κάποιες συστάδες και κάποια ακόμη διακοσμητικά στοιχεία (ξύλα ή πέτρες) ώστε να προκύψουν και κάποιες οριοθετημένες περιοχές. Για τη πλαστική διακόσμηση είναι θέμα προσωπικής εκτίμησης. Τι μετρήσεις έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 25 Απριλίου 2010 Author #9 Share 25 Απριλίου 2010 ακομα δεν το πηρα θα αρχισω τις κατασκευες.θα βαλω led. και αυτο το φωτιστικο extra απο το καπακι που ειχα φτιαξει.και θα γινουν ριζικες αλλαγες σε υποστρομα, decor,ψαρια και το βλεπω για πολυ δασικη περιοχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan0950 25 Απριλίου 2010 #10 Share 25 Απριλίου 2010 πολυ καλο το καινουριο ενυδρειο γιωργο αλλα οπως ειπε και η γυναικα σου αν κρατησεις το καραβι μετα τις αλλαγες αλλαξε θεση στο μεγαλο cryptocoryne wendtii για να μην κρειβετε ολο το καραβακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος