kostas1908 13 Μαίου 2010 Author #26 Share 13 Μαίου 2010 κανονικα το νερο για να φταση στο 6.6 θελη δυο μηνες περιπου ,αν ειναι καινουριο ενυδρειο.με το να ριχνης το ΡΗ με τυρφι η με ΡΗ Bufers δεν βοιθας το ενυδρειο σου ετση το κανεις επικινδινο για τα ψαρια που σκεφτεσε να βαλις μεσα.στιν ελλαδα το νερο ειναι πολυ σκληρο και δεν ειναι μονο το ΡΗ .αστο να τρεξη το ενυδρειο μην κανεις αλαγες νερου μην πλυνης τα φυλτρα και θα δεις πως θα πεση το ΡΗ.και αν το εισαι εκατο τις εκατο οτι το ΡΗ σου ειναι 7.5 ειναι πολυ καλο για αρχη!! κι αν θελει 2 μηνες το ph για να κατεβει μετα με τις αλλαγες τη θα κανει.και πως θα κατεβαζω το ph στο βαρελι προετοιμασιας.ενοηται στο βαρελι θα εχω κατεβασει τις σκληροτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 13 Μαίου 2010 #27 Share 13 Μαίου 2010 με την αλαγη νερου παντα ανεβενη το ΡΗ. αλλα δεν χρειαζεται δυο μηνες για να πεση ξανα .μεσα σε μια δυο μερες θα εχει πεσει . ΡΗ 6.6 και παρα κατο ειναι επικινδινα για καινουρια ενυδρεια. τι ψαρια σκεφτεσε να βαλης !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 13 Μαίου 2010 Author #28 Share 13 Μαίου 2010 με την αλαγη νερου παντα ανεβενη το ΡΗ. αλλα δεν χρειαζεται δυο μηνες για να πεση ξανα .μεσα σε μια δυο μερες θα εχει πεσει . ΡΗ 6.6 και παρα κατο ειναι επικινδινα για καινουρια ενυδρεια. τι ψαρια σκεφτεσε να βαλης !! τωρα εχω 12 καρδιναλιους.σκεφτομαι να βαλω 5 σκαλαρια κανα ζευγαρι ραμιρεζι ενα πλεκο και ισως και κανενα απιστογραμα.γιατι ειναι επικυνδινο το 6.6 για καινουργιο ενυδρειο.απο φυτα οπως βλεπεις λιγα ειναι και δεν θα βαλω κι αλλα το kh ειναι στο 4 αρα δε θα εχω μεταβολες του ph προς τα κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 13 Μαίου 2010 #29 Share 13 Μαίου 2010 στρες , αροστιες απο καινουρια ψαρια.μια χαρα τα ψαρια που θες να βαλης για ξεκινιμα.ακομα και τα απιστοραμα που θελουν μαλακο νερο στο 7.5 δεν εχουν προβλημα.παντος πολυ ωραιο στισιμο για πλεκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 14 Μαίου 2010 #30 Share 14 Μαίου 2010 Τα tetra ειναι τροφη των σκαλαριων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 14 Μαίου 2010 Author #31 Share 14 Μαίου 2010 Τα tetra ειναι τροφη των σκαλαριων. το ξερω αλλα θελω κι ενα κοπαδοψαρο μαζι με τα σκαλαρια και τα αλλα.αν μεγαλωσουν μαζι ελπιζω να μη τα φανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 14 Μαίου 2010 Author #32 Share 14 Μαίου 2010 με το χαλικι τη να κανω.επηρεαζει πολυ πρεπει να το βγαλω?να θυμησω οτι το περισοτερο χαλικι ειναι χαλαζιακο.θα εχω προβλημα με το ph? Link to comment Share on other sites More sharing options...
σιαμεζος 14 Μαίου 2010 #33 Share 14 Μαίου 2010 Να σε ρωτήσω τι σύστημα υπερχείλισης έχεις χρησιμοποίηση? Ιδιοκατασκευή? Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος δεν θα υπάρχει θέμα? Άφησες κάποια τρύπα να παίρνει αέρα ώστε να διακόπτετε η ροή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
σιαμεζος 14 Μαίου 2010 #34 Share 14 Μαίου 2010 συγνώμη δεν διάβασα σωστά το ποστ "υπερχείλιση εχω της tunze με φ40 σωλήνα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 14 Μαίου 2010 #35 Share 14 Μαίου 2010 το ξερω αλλα θελω κι ενα κοπαδοψαρο μαζι με τα σκαλαρια και τα αλλα.αν μεγαλωσουν μαζι ελπιζω να μη τα φανε Ολοι θελουν κοπαδοψαρα με τα σκαλαρια τους, αλλοι ελπιζουν και αλλοι απλα δεν ρισκαρουν τη ζωη των ψαριων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος