argife 16 Απριλίου 2010 #1 Share 16 Απριλίου 2010 Χρειαζομαι βοηθεια γιατι τα Guppie μου γεννησαν.Τι τροφη να αγορασω?Υπαρχει περιπτωση να τα ρουφηξει το φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 16 Απριλίου 2010 #2 Share 16 Απριλίου 2010 βάλε σφουγγαράκι ή διχτάκι στο φίλτρο σου, φυτά για να μην τα κάνουν μαμ οι γονείς τους, τρίψε πολύ ψιλά κομμάτια την τροφή που ρίχνεις στους γονείς τους, τάιζε συχνά (3-4 φορές την μέρα) και από λίγο, για κανένα λόγο μην αμελήσεις τις τακτκές αλλαγές νερού σου! όλα καλά θα πάνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 16 Απριλίου 2010 Author #3 Share 16 Απριλίου 2010 Τα εχω βαλει μονα τους σε ενα ενυδρειο το οποιο ειναι 13L καθαρα.το φιλτρακι εχει απο μονο του μονο σφουγγαρι.Τροφη αγορασα.Να πω και κατι αλλο.Αυτη η gapiena ειχε μωρα πριν 3 εβδομαδες και τα βγαζει σιγα σιγα φαινεται,σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 17 Απριλίου 2010 #4 Share 17 Απριλίου 2010 ναι εμενα που γεννησε χτες η δικια μου για δευτερη φορα εκανε 2 ωρες για να τα βγαλει ολα.13 μου εβγαλε εμενα τα εβαλα στην γεννηστρα μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 17 Απριλίου 2010 Author #5 Share 17 Απριλίου 2010 Να σου ζησουν.Μπορει τωρα που τα εχω απομακρηνει η θυληκια να μου ξαναγγενησει(σε λιγες μερες ενοω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 17 Απριλίου 2010 #6 Share 17 Απριλίου 2010 Να σου ζησουν.Μπορει τωρα που τα εχω απομακρηνει η θυληκια να μου ξαναγγενησει(σε λιγες μερες ενοω) τα guppy γενάνε κάθε 4 βδομάδες περίπου όλο το χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 17 Απριλίου 2010 #7 Share 17 Απριλίου 2010 τα guppy γενάνε κάθε 4 βδομάδες περίπου όλο το χρόνο οπως ειπε και ο φιλος γενναν καθε 4 εβδομαδες.εμενα μου γεννησαν σε εναν μηνα και 4 μερες παντως να ξερεις καθε μηνα να περιμενεις μικρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 18 Απριλίου 2010 Author #8 Share 18 Απριλίου 2010 Το κουφο ειναι οτι εδω και 4 εβδομαδες δεν εχω κανενα αρσενικο.Τι γινεται με αυτο το θυλικο gupie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 18 Απριλίου 2010 #9 Share 18 Απριλίου 2010 Το κουφο ειναι οτι εδω και 4 εβδομαδες δεν εχω κανενα αρσενικο.Τι γινεται με αυτο το θυλικο gupie? Τα θηλυκά guppy έχουν κάτι σαν αποθήκη σπέρματος που σημαίνει ότι ζευγαρώνουν μια φορά και κάνουν 2-3-4 γένες ακόμα και χωρίς να υπάρχει αρσενικό μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 18 Απριλίου 2010 #10 Share 18 Απριλίου 2010 Τα ώριμα σεξουαλικά θηλυκά μπορούν να γεννήσουν μέχρι και 4-6 φορές και χωρίς αρσενικό, διότι αποθηκεύουν σπέρμα. Προφιλ guppy http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36906 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 3 Μαίου 2010 #11 Share 3 Μαίου 2010 να ρωτισω κατι.....αυτο με της αλαγες νερου....καθε ποτε πρεπει να ειναι??? εμενα το πλατι μου γενισε την κιριακη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 4 Μαίου 2010 #12 Share 4 Μαίου 2010 να ρωτισω κατι.....αυτο με της αλαγες νερου....καθε ποτε πρεπει να ειναι??? εμενα το πλατι μου γενισε την κιριακη!!! Καθε ποτε κανεις αλλαγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 5 Μαίου 2010 #13 Share 5 Μαίου 2010 ειχα κανει πριν προιγουμενη εβδομαδα δηλαδη στης 25/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Μαίου 2010 #14 Share 5 Μαίου 2010 Ποτε εχει παλι αλλαγη η ρουτινα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος