saradoulis 16 Απριλίου 2010 #1 Share 16 Απριλίου 2010 Παιδες εχω ενα (πιθανο) προβλημα, εβαλα βραχο στο νανο που στηνω και διαπιστωσα πως κυκλοφορει μια γαριδα mantis πρασινη. Τι κανω? κανει κακο? μεσα στο ενυδρειο παιζουν 2 ερημητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Απριλίου 2010 #2 Share 16 Απριλίου 2010 (edited) Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τη βγάλεις και να την δώσεις σε όποιον τη θέλει.. ότι και να είναι αυτός ο οργανισμός είναι κρίμα να τη θανατώσεις.. κάποιος θα τη θέλει. Γενικά είναι θηρευτής και δεν θα σου αφήσει ζωντανό κάβουρα.. γαρίδα και ερημίτες...... όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει !!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ... ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.. ΔΑΓΚΑΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Έγινε επεξεργασία 16 Απριλίου 2010 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 16 Απριλίου 2010 Author #3 Share 16 Απριλίου 2010 τα δικα μου χερια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 16 Απριλίου 2010 #4 Share 16 Απριλίου 2010 όποια χέρια βρει εύκαιρα , πιθανότατα τα δικά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 16 Απριλίου 2010 Author #5 Share 16 Απριλίου 2010 λοιπον εσπασα το κομματι του βραχου που ηταν μεσα και την αφεραισα.Την εχω μεσα στο ενυδρειο με σκετο αραγονιτη.Επισης βρηκα και ενα καβουρα που ειχα βρει στην αρχη και τον ειχα χασει.αν τα θελει καποιος μεχρι αυριο το πρωι τα κραταω μετα τα παω η στον υδατινο η σε καμια λεκανη Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 16 Απριλίου 2010 #6 Share 16 Απριλίου 2010 Πραγματικα αυτη η γαριδα mantis πρασινη ειναι απιστευτα επιθετικη.. Αν την κρατισει καποιος, τι θα την ταιζει ? ζωντανα ψαρια ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Απριλίου 2010 #7 Share 16 Απριλίου 2010 Και κατεψυγμένες γαρίδες από την ψαραγορά μια χαρά θα φάει... το έχω δει σε ξένο forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 16 Απριλίου 2010 #8 Share 16 Απριλίου 2010 Ιιιιιιιιιιιι! Ανατριχιαστικο ?! Δεν ξαναβαζω τα χερια μου μεσα στο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 16 Απριλίου 2010 Author #9 Share 16 Απριλίου 2010 Τωρα να τα κιαλλη. Πεθανε η καημενη και την εριξα στις αφρικανες μου που δεν ειπαν οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nysis 14 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 καλα εκανα και δεν συμπαθουσα τις γαριδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος