angie1988 15 Απριλίου 2010 #1 Share 15 Απριλίου 2010 το ερωτημα μου ειναι αν τα τιγρακια ειναι καλυτερο να εχουν αμμο ι χαλικι μεσα στον χωρο τουσ κ τι φυτα θα μπορουσα να φυτεψω για αυτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angie1988 16 Απριλίου 2010 Author #2 Share 16 Απριλίου 2010 παιδια δεν ειναι κ τοσο εξειδικευμενη η ερωτηση για να μου πει καποιος... βοηθειααα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstanos 16 Απριλίου 2010 #3 Share 16 Απριλίου 2010 Θέμα γούστου,δεν έχεις πρόβλημα,ότι θες βάλε αν και εγώ τα έχω με άμμο και θα στο πρότεινα γιατί χτυπάει αλλιώς στο μάτι,πιο όμορφη πιστεύω απο φυτά θα σου πρότεινα anubia και valisneria Link to comment Share on other sites More sharing options...
angie1988 16 Απριλίου 2010 Author #4 Share 16 Απριλίου 2010 σε ευχαριστω πολυ! εχω χαλικακι μαυρο αλλα δε μου αρεσει και πολυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstanos 16 Απριλίου 2010 #5 Share 16 Απριλίου 2010 Μπέζ άμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Απριλίου 2010 #6 Share 17 Απριλίου 2010 Τι αλλα ψαρια έχεις στο ενυδρειο σου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angie1988 17 Απριλίου 2010 Author #7 Share 17 Απριλίου 2010 4 zebra danio, 2 ινδιανακια και 1 albino pleco Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 17 Απριλίου 2010 #8 Share 17 Απριλίου 2010 Δεν εχει σημασια αν ειναι αμμος ή χαλικι ή αμμοχαλικο. Αυτο που εχει σημασια ειναι να μην ειναι ασβεστολιθικο -για το συγεκεκριμενο ψαρι- (δλδ να μη αφριζει με το τεσ με το ακουαφορτε), να ειναι στρογγυλεμενο και οχι κοφτερο (για να μην ταρυματιζονται γατοψαρα που πιθανως μπορει να υπαρχουν ή μπουν καποια στιγμη στο ενυδρειο) και να εχει φυσικο χρωμα και οχι γυαλιστερο και αντανακλα το φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 17 Απριλίου 2010 #9 Share 17 Απριλίου 2010 Μπεζ χαλαζιακή άμμο θα σου πρότεινα και εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος