viciouscircle 15 Απριλίου 2010 #1 Share 15 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Απριλίου 2010 #2 Share 15 Απριλίου 2010 Αποκτάς και άρωμα για να χτυπήσεις γκομένακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 15 Απριλίου 2010 #3 Share 15 Απριλίου 2010 το πίσω λάστιχο έχει κάτσει λίγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Απριλίου 2010 #4 Share 15 Απριλίου 2010 (edited) το πίσω λάστιχο έχει κάτσει λίγο.. Ειναι επειδη εχω ξαπλώσει εγω πίσω... κατω απο τα κρεμυδια.... ειχε υγρασια εκεινο το βραδυ... και σκεπαστηκα λίγο.... Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 15 Απριλίου 2010 #5 Share 15 Απριλίου 2010 χαχαχαχαχα έλεοςςςςςςςςςςςς να είστε καλά ρε παιδιά μου φτιάξατε την μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 16 Απριλίου 2010 #6 Share 16 Απριλίου 2010 Η καλοκαιρινή έκδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Απριλίου 2010 #7 Share 16 Απριλίου 2010 Ρε συ Νικο... Που εδωσες μια καταπληκτηκη ιδεα!!! Πιο σκαψημο και ποια φουσκωτη λίμνη?? Αυτη ειναι η λύση!!! Ντατσου-λίμνη!!! Αν φυγεις διακοπες.. δε σε νοιαζει.. γιατι θα εχεις παντα μαζι σου τα ψαρακια σου να τα φροντιζεις!!! Αν πάς βουνο.... θα εχεις παντα την καλύτερη θεση δίπλα σε λίμνη!! Αυτα ειναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος