viciouscircle 15 Απριλίου 2010 #1 Share 15 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω από αμάξια αλλά πόσο εύκολο να είναι?... http://www.youtube.com/watch_popup?v=SbuDRA4zNbw Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Απριλίου 2010 #2 Share 15 Απριλίου 2010 Δε με εχεις δει με το σμαρτακι.... γιαυτο απορεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 15 Απριλίου 2010 #3 Share 15 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Απριλίου 2010 #4 Share 15 Απριλίου 2010 Σκέψου πόσα αυτοκίνητα έχουν διαλύσει μέχρι να συγχρονιστούν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 15 Απριλίου 2010 #5 Share 15 Απριλίου 2010 Μεγαλο πραγμα η μοστρα και το θεαμα παιδια,κακα τα ψεματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 15 Απριλίου 2010 #6 Share 15 Απριλίου 2010 Σκέψου πόσα αυτοκίνητα έχουν διαλύσει μέχρι να συγχρονιστούν.. αυτό ακριβώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 15 Απριλίου 2010 #7 Share 15 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως για να ξυπνήσω συναντιέμαι με τον Άκη κάθε πρωί και κάνουμε τέτοια αλλιώς δεν πάει καλά η μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Απριλίου 2010 #8 Share 15 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως για να ξυπνήσω συναντιέμαι με τον Άκη κάθε πρωί και κάνουμε τέτοια αλλιώς δεν πάει καλά η μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 15 Απριλίου 2010 #9 Share 15 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως για να ξυπνήσω συναντιέμαι με τον Άκη κάθε πρωί και κάνουμε τέτοια αλλιώς δεν πάει καλά η μέρα. Ρε,θα νομιζει ο κοσμος οτι ειμαι κανιβαλος στο δρομο.Μια χαρα ηρεμα οδηγαω (οταν εχω συνεπιβατες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος