misigun 14 Απριλίου 2010 #1 Share 14 Απριλίου 2010 γεια σας παιδια! μια ερωτηση. εχω δει σε πολλα καπακια ενυδρειου να υπαρχουν ανεμιστηρες.τι ρολο παίζουν?ειναι απαραίτητοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lans 14 Απριλίου 2010 #2 Share 14 Απριλίου 2010 Στο καπακι με τις λαμπες θα εννοεις, στις περισσοτερες περιπτωσεις αναπτυσονται υψηλες θερμοκρασιες που μειωνουν τη διαρκια ζωης της λαμπας.Εκτος κ αν εχει αρκετους εξαερισμους... Στο δικο μου καπακι το ενα βαζει φρεσκο αερα κ το αλλο βγαζει λαβα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Απριλίου 2010 #3 Share 14 Απριλίου 2010 Βεβαια... υπαρχει και η άλλη εξηγηση. Εγω εχω και χρησιμοποιώ ανεμηστηρακια σε όλα τα ενυδρεια για ψυξη το καλοκαιρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 14 Απριλίου 2010 #4 Share 14 Απριλίου 2010 Ψυξη λαμπων και επομενως και αποφυγη υψηλων θερμοκρασιων στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος