Big Blue 14 Απριλίου 2010 #1 Share 14 Απριλίου 2010 Δείτε το μέχρι τέλους!!! http://www.youtube.com/watch?v=hwVy_2eOfsE...player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 14 Απριλίου 2010 #2 Share 14 Απριλίου 2010 (edited) Πρέπει να μάθω κανένα κολπάκι τέτοιο γιατί βγάζεις καλά λεφτά!! Έγινε επεξεργασία 14 Απριλίου 2010 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Απριλίου 2010 #3 Share 14 Απριλίου 2010 Βρεθηκε η λυση στα προβληματα μας!! Φοβασε το στησιμο στο ενυδρειο?? Πιστευεις οτι ΔΕ θα μπορεις να εχεις παντου προσαβαση, σε όλες τις γωνιες?? Θελεις να αλλαξεις υποστρωμα χωρις να διαλυσεις όλο το ενυδρειο?? Ειδου η λυση!! Τον φωναζεις... και το κενει εκεινος αντι εσυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 14 Απριλίου 2010 #4 Share 14 Απριλίου 2010 Βρεθηκε η λυση στα προβληματα μας!! Φοβασε το στησιμο στο ενυδρειο?? Πιστευεις οτι ΔΕ θα μπορεις να εχεις παντου προσαβαση, σε όλες τις γωνιες?? Θελεις να αλλαξεις υποστρωμα χωρις να διαλυσεις όλο το ενυδρειο?? Ειδου η λυση!! Τον φωναζεις... και το κενει εκεινος αντι εσυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 14 Απριλίου 2010 #5 Share 14 Απριλίου 2010 Κανει τρυπες και σε ετοιμα ενυδρεια εμποριου ή να φωναξω τον jumaru με το τρυπανι του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 14 Απριλίου 2010 #6 Share 14 Απριλίου 2010 καλοοοοοοο! Πέρα από την πλάκα πως μπορεί να γίνετε... εχω βρει πως γίνοντε πολλά "εφε" αλλά αυτό είναι too much! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέργιος 14 Απριλίου 2010 #7 Share 14 Απριλίου 2010 metallist..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 14 Απριλίου 2010 Author #8 Share 14 Απριλίου 2010 καλοοοοοοο! Πέρα από την πλάκα πως μπορεί να γίνετε... εχω βρει πως γίνοντε πολλά "εφε" αλλά αυτό είναι too much! Στο πρώτο μέρος υπάρχει απάντηση και είναι εδω... http://www.youtube.com/watch?v=aKtRkJN0oME...feature=related Στο δεύτερο όμως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulos 14 Απριλίου 2010 #9 Share 14 Απριλίου 2010 χωρίς να θέλω να χαλάσω την ατμόσφαιρα έχω την εντύπωση ότι το plexiglass στο κόλπο είναι περιστρεφόμενο και το γυρίζει με το αριστερό χέρι ώστε να έρθει η τρυπα μπροστά του.πάντως είναι πολύ καλός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 14 Απριλίου 2010 Author #10 Share 14 Απριλίου 2010 χωρίς να θέλω να χαλάσω την ατμόσφαιρα έχω την εντύπωση ότι το plexiglass στο κόλπο είναι περιστρεφόμενο και το γυρίζει με το αριστερό χέρι ώστε να έρθει η τρυπα μπροστά του.πάντως είναι πολύ καλός Οχι δεν είναι....την λύση του πρώτου μέρους την έδωσα στο προηγούμενο Post απο εσένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος