Aiolos 13 Απριλίου 2010 #1 Share 13 Απριλίου 2010 (edited) Ένα πολύ μικρό βίντεο με τον αχινό να τρώει από το τζάμι την κοραλλίνη. Δυστυχώς το βίντεο δεν υπάρχει πια !!!! Έγινε επεξεργασία 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 14 Απριλίου 2010 #2 Share 14 Απριλίου 2010 Πολυ ενδιαφερον βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 14 Απριλίου 2010 #3 Share 14 Απριλίου 2010 (edited) Όντως φοβερό βίντεο! Έγινε επεξεργασία 14 Απριλίου 2010 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 14 Απριλίου 2010 #4 Share 14 Απριλίου 2010 mespilla globulus ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Απριλίου 2010 Author #5 Share 14 Απριλίου 2010 Είναι Tripneustes gratilla.. πολύ φαγανό πλάσμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 14 Απριλίου 2010 #6 Share 14 Απριλίου 2010 Πολύ ενδιαφέρον το βίντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 14 Απριλίου 2010 #7 Share 14 Απριλίου 2010 Είναι Tripneustes gratilla.. πολύ φαγανό πλάσμα !!! Το ιδιο πραγμα ειναι,με άλλα χρωματα .Gratilla εχω και εγω και δεν μου εχει αφησει κοραλινη πουθενα.Χαλαλι ομως για το εδιαφερον που εχει να καθεσαι να τον βλεπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 14 Απριλίου 2010 #8 Share 14 Απριλίου 2010 (edited) Eγω εχω αυτον εδω και μου εχει φαει ολη την κοραλινη του πισω τζαμιου.(δεν ξερω τι "μαρκα" ειναι) τρωει ομως και την αλγη που εχω στο φουλ τωρα βγηκε μπροστα ειναι πρασινος και ασπρος Aiolos αυτος στο βιντεο δικος σου ειναι? Έγινε επεξεργασία 14 Απριλίου 2010 - alan boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Απριλίου 2010 Author #9 Share 14 Απριλίου 2010 Aiolos αυτος στο βιντεο δικος σου ειναι? Ναι εγώ το τράβηξα.. τώρα τον έχω στο refugium γιατί βαριέμαι να το καθαρίσω και το ανέλαβε αυτός !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 14 Απριλίου 2010 #10 Share 14 Απριλίου 2010 είναι καταπληκτικά ζωάκια οι αχινοί , μόνο μη σου τύχει να του αρέσουν τα sps , τα <κατεβάζει σα μαρούλι > Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 14 Απριλίου 2010 #11 Share 14 Απριλίου 2010 είναι καταπληκτικά ζωάκια οι αχινοί , μόνο μη σου τύχει να του αρέσουν τα sps , τα <κατεβάζει σα μαρούλι > Τασο την εχεις πατησει?Απο τι αχινο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 14 Απριλίου 2010 #12 Share 14 Απριλίου 2010 Τασο την εχεις πατησει?Απο τι αχινο? Εγω βρε παιαιδά ξέρω, ότι οι αχινοί δεν είναι reef safe και γιά αυτό μέχρι τώρα δεν έχω βάλει στο ενυδρείο μου. Μπάς και ξέρω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Απριλίου 2010 Author #13 Share 14 Απριλίου 2010 Ο δικός μου δεν τα πειράζει (ως τροφή τουλάχιστον) αλλά απ όπου περνάει τα κάνει μαντάρα, λόγω ότι κάποια fraggakia δεν κολλήσανε καλά στον βράχο τα παίρνει παραμάζωμα. Προσωρινά τον έχω στο refugioun και ένας λόγος είναι και αυτός μέχρι να βρω καμιά κόλλα της προκοπής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 14 Απριλίου 2010 #14 Share 14 Απριλίου 2010 Τασο την εχεις πατησει?Απο τι αχινο? με long spine πολύ δουλευταράς , καθάριζε το ενυδρείο αλλά αν έπεφτε σε sps έκανε ζημιά τότε είχα πολλά με καλή ανάπτυξη και δε με ένοιαζε πολύ , προλαβαίνανε και ξαναμεγαλωναν μέχρι να την επόμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος