Rik 14 Απριλίου 2010 #26 Share 14 Απριλίου 2010 Καλησπερα Ρικ.Πριν αλλαξω το νερο σχεδον λα ανεβαιναν στην επιφανεια.Μαλλον προλαβα τα χειροτερα. Αυτη τη στιγμη παραμενουν σταθερα στο βυθο και καμια φορα η κινηση τους ειναι ομαλη και καταλαβαινω πως η θηλυκια κανει σαν να θελει κατσει και η κοιλια ειναι λιγο φουσκωμενη. Εφόσον έκανες τόσο μεγάλη αλλαγή (μέγιστο ποσοστό αλλαγής νερού μέχρι 50%) εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις για σήμερα μόνο τον Άνθρακα και αύριο βγαλτων και παρατήρησε την συμπεριφορά τους πάλι και αποφασίζεις μετά αν βάλεις ομνιπουρ σε κανονική δόση η σαν πρόληψη. Βέβαια εσύ τα έχεις μπροστά σου και θα πρέπει να ``ψυχολογήσεις`` λίγο την κατάσταση ως προς την συμπεριφορά τους, και να ξέρεις πάντως πως σε σχέση με άλλες αφρικανές τα δικά σου δεν είναι και τόσο υπέρ των συχνών αλλαγών (στρες) και της μεγάλης ανατάραξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 14 Απριλίου 2010 Author #27 Share 14 Απριλίου 2010 Εφόσον έκανες τόσο μεγάλη αλλαγή (μέγιστο ποσοστό αλλαγής νερού μέχρι 50%) εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις για σήμερα μόνο τον Άνθρακα και αύριο βγαλτων και παρατήρησε την συμπεριφορά τους πάλι και αποφασίζεις μετά αν βάλεις ομνιπουρ σε κανονική δόση η σαν πρόληψη. Βέβαια εσύ τα έχεις μπροστά σου και θα πρέπει να ``ψυχολογήσεις`` λίγο την κατάσταση ως προς την συμπεριφορά τους, και να ξέρεις πάντως πως σε σχέση με άλλες αφρικανές τα δικά σου δεν είναι και τόσο υπέρ των συχνών αλλαγών (στρες) και της μεγάλης ανατάραξης. Το εκτοζον ομως στην ουσια δεν ειναι καποιο βαρυ φαρμακο σωστα ?Διαβασα επισης πως πολλοι το βαζουν σαν προληψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 14 Απριλίου 2010 #28 Share 14 Απριλίου 2010 Το εκτοζον ομως στην ουσια δεν ειναι καποιο βαρυ φαρμακο σωστα ?Διαβασα επισης πως πολλοι το βαζουν σαν προληψη. Ναι όντως, αν και εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Πιστεύω πάντως πως τώρα ήρθαν στα ισα τους, η υψηλή θερμοκρασία μειώνει την οξυγόνωση. Από μπουρμπουλιθραρεν ( οξυγόνο) έχεις; Όχι ότι κάνει και πολύ δουλειά αλλά καλό είναι να έχεις. Εσύ γιατί έβαλες Εκτοζον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 14 Απριλίου 2010 Author #29 Share 14 Απριλίου 2010 Ναι όντως, αν και εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Πιστεύω πάντως πως τώρα ήρθαν στα ισα τους, η υψηλή θερμοκρασία μειώνει την οξυγόνωση. Από μπουρμπουλιθραρεν ( οξυγόνο) έχεις; Όχι ότι κάνει και πολύ δουλειά αλλά καλό είναι να έχεις. Εσύ γιατί έβαλες Εκτοζον; Ναι εχω και το εβαλα σημερα.Εκτοζον εβαλα γιατι εβλεπα πως κατι δεν πηγαινε καλα λιγο το χρωμα που εχουν χασει,λιγο τα περιεργα κακα τους,η φουσκωμενη κοιλια και μιας και εχω διαβασει καλα σχολια για το εκτοζον και το χρησιμοποιουν αρκετοι εβαλα και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 14 Απριλίου 2010 #30 Share 14 Απριλίου 2010 Ναι εχω και το εβαλα σημερα.Εκτοζον εβαλα γιατι εβλεπα πως κατι δεν πηγαινε καλα λιγο το χρωμα που εχουν χασει,λιγο τα περιεργα κακα τους,η φουσκωμενη κοιλια και μιας και εχω διαβασει καλα σχολια για το εκτοζον και το χρησιμοποιουν αρκετοι εβαλα και εγω. Να ξέρεις πάντως πως τα χρώματα των ψαριών μπορεί να είναι για πολλούς λόγους όπως στρες, αβιταμίνωση, προσαρμογή στο τριγύρω περιβάλλον, η κάποια αρχή ασθένειας. Όσο αφορά την κοιλία τους μην σε αγχόνη αν αυτό το παρατηρείς μετά από κάθε τάισμα γιατί αυτό είναι φυσιολογικό. Αλήθεια με τα περιττώματα τους σήμερα τη παρατήρησες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 14 Απριλίου 2010 Author #31 Share 14 Απριλίου 2010 Να ξέρεις πάντως πως τα χρώματα των ψαριών μπορεί να είναι για πολλούς λόγους όπως στρες, αβιταμίνωση, προσαρμογή στο τριγύρω περιβάλλον, η κάποια αρχή ασθένειας. Όσο αφορά την κοιλία τους μην σε αγχόνη αν αυτό το παρατηρείς μετά από κάθε τάισμα γιατί αυτό είναι φυσιολογικό. Αλήθεια με τα περιττώματα τους σήμερα τη παρατήρησες; Με τα περιτωματα τους μεχρι στιγμης τιποτα.Αν ηταν κατι θα το εβλεπα γιατι εμεναν επανω τους για αρκετη ωρα.Ναι για το χρωμα εχεις δικιο αλλα με τα φαγωμενα πτερυγια ημουν 100% σιγουρος πως κατι κακο συμβαινει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 14 Απριλίου 2010 #32 Share 14 Απριλίου 2010 Με τα περιτωματα τους μεχρι στιγμης τιποτα.Αν ηταν κατι θα το εβλεπα γιατι εμεναν επανω τους για αρκετη ωρα.Ναι για το χρωμα εχεις δικιο αλλα με τα φαγωμενα πτερυγια ημουν 100% σιγουρος πως κατι κακο συμβαινει.. Οκ κατάλαβα, πάντως έχε το νου σου για τα περιττώματα και βλέπουμε πάλι αύριο. Λίγο μαρουλάκι η αρακά το τρώνε ευχάριστα από ότι διάβασα αν και στην ουσία είναι πρώτα από όλα σαρκοφάγα, καμία γαριδούλα και σπιρουλινα θα ήταν και αυτά ευπρόσδεκτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 14 Απριλίου 2010 Author #33 Share 14 Απριλίου 2010 βραζω λιγο αρακα και θα τους δωσω. Ρικ ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 14 Απριλίου 2010 #34 Share 14 Απριλίου 2010 βραζω λιγο αρακα και θα τους δωσω. Ρικ ευχαριστω πολυ!! Να σε καλά, θα περιμένω νέα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος