snifer 13 Απριλίου 2010 #1 Share 13 Απριλίου 2010 Φιλοι μου ετοιμαζομαι να κανω παραγγελια απο AquariumPlants.com Εχει μεγαλη ποικιλια με πολυ φτηνα φυτα αξιζει να ριξετε μια ματια... Οποιος ενδιαφερεται να μοιραστουμε τα μεταφορικα ας μου στειλει πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιωργοςΚ1 14 Απριλίου 2010 #2 Share 14 Απριλίου 2010 εγω οταν σου ερθουν τελικα τα φυτα θα ηθελα να ξερω σε τι ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ηρθαν... γιατι ψαχνω ακομα απο που θα παρω φυτα γιατι απο πετ δυσκολα θα ξανα παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
snifer 15 Απριλίου 2010 Author #3 Share 15 Απριλίου 2010 οκ θα σε ενημερωσω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest raeziel 22 Απριλίου 2010 #4 Share 22 Απριλίου 2010 θα με ενδιέφερε και εμένα να μάθω σε τι κατάσταση θα φτάσουν τα φυτά... αν μπορείς να μου στείλεις κάποιο pm , θα με υποχρέωνες...σε διαφορετική περίπτωση, θα μπαίνω συχνά στο thread, να δω μήπως έχεις κάνει κάποιο update Link to comment Share on other sites More sharing options...
σιαμεζος 27 Απριλίου 2010 #5 Share 27 Απριλίου 2010 εγώ πήρα από εδώ http://aqmagic.com/store/ κάτι λωτούς, ήρθαν πολύ γρήγορα, με καλή συσκευασία και δεν χρέωσαν μεταφορικά αλλά πήραν κανένα μήνα να αναπτυχθούν απο βολβό στο όπως είναι στις φωτογραφίες του site. Μάλιστα ένα φυτό (pelia) δεν την πάλεψε και μου επέστρεψαν τα χρήματα μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος