rookie 12 Απριλίου 2010 #1 Share 12 Απριλίου 2010 καλησπερα σας μπορειτε να μου πειτε τι ειδη pleco εχω και λεπομεριες του ειδος αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 12 Απριλίου 2010 #2 Share 12 Απριλίου 2010 Καλησπερα φιλε μου.. Θα μπορουσες να μας δωσεις λιγο μεγαλυτερες φωτογραφιες..? Ωστε να διακρινουμε πιο καλα τα χαρακτηριστικα του ψαριου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rookie 12 Απριλίου 2010 Author #3 Share 12 Απριλίου 2010 ναι φιλε μου σε τη αναλυση ειναι καλυτερα να τις περασω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rookie 12 Απριλίου 2010 Author #4 Share 12 Απριλίου 2010 (edited) καλησπερα σας μπορειτε να μου πειτε τι ειδη pleco εχω και λεπομεριες του ειδος αυτο Έγινε επεξεργασία 12 Απριλίου 2010 - rookie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 12 Απριλίου 2010 #5 Share 12 Απριλίου 2010 ναι φιλε μου σε τη αναλυση ειναι καλυτερα να τις περασω? 800x600 Νομιζω ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 12 Απριλίου 2010 #6 Share 12 Απριλίου 2010 Το δευτερο ψαρι ειναι Pterygoplichthys pardalis μεγαλο ψαρι το απετουμενο ενυδρειο ξεκιναι απο 120 cm 40 cm 40 cm το αλο πρεπη να ειναι Pterygoplichthys pardalis Albino η albino ancistrus ,ala pistebo oti einai to proto Link to comment Share on other sites More sharing options...
rookie 12 Απριλίου 2010 Author #7 Share 12 Απριλίου 2010 se eyxaristo file gia to 2 psari apo to magazi poy to pira moy eipe oti einai albino ancistrus alla den vrisko perigrafh san albino ancistrus,,an mporei kapios na me kathodhghsh kai gia ta dio pleco moy.. eyxaristo Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 12 Απριλίου 2010 #8 Share 12 Απριλίου 2010 http://www.planetcatfish.com/catelog/image...p;image_id=7818 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel 12 Απριλίου 2010 #9 Share 12 Απριλίου 2010 se eyxaristo file gia to 2 psari apo to magazi poy to pira moy eipe oti einai albino ancistrus alla den vrisko perigrafh san albino ancistrus,,an mporei kapios na me kathodhghsh kai gia ta dio pleco moy.. eyxaristo Μην γράφεις σε greeklish παρακαλώ. Δυσκολευόμαστε να τα διαβάσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisjd 14 Απριλίου 2010 #10 Share 14 Απριλίου 2010 Καλησπέρα Rookie και καλωσόρισες, αυτό το link που σου έστειλε ο Tonyel έχει τα πάντα για τ'αγαπημένα μας Pleco, αλλά πρέπει να διορθώσεις αρκετά πράγματα και να διαβάσεις πολύ ώστε το ενυδρείο σου να γίνει πραγματικός βιότοπος, το χαλίκι π.χ. που έχεις δεν κάνει για τα pleco σου όπως και θα πρέπει να δεις και άλλα πράγματα στη πορεία... Κάνε αν θες μια παρουσίαση του ενυδρείου σου στην ανάλογη κατηγόρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος