Giannis_4 11 Απριλίου 2010 #1 Share 11 Απριλίου 2010 Γεια σας παλουκαρια!!! Θελω να κανω ενα δισκοενυδρειο αλλα δυστηχως τα λιτρα μου(170)ειναι σχεδον απαγορευτηκα οποτε ειμαι στην αναζητηση νεου ενυδρειου και θα ηθελα την γνωμη σας για δυο ενυδρεια που ειδα και μου αρεσαν για να μην κανω καμια πατατα παλι. To ενα ειναι αυτο http://www.juwel-aquarium.de/en/rio.htm?cat=8 και το αλλο που μου αρεσε ποιο πολυ ειναι αυτο http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=1630 Και αν εχετε τιποτα καλητερο η καποιο μαγαζι στην θεσσαλονικη που να φτιαχνει ενυδρεια να μου υποδειξεται θα σας ειμουν υποχρεος!!! Περημενω με αγωνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 11 Απριλίου 2010 #2 Share 11 Απριλίου 2010 σε πια περιοχη εισαι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 11 Απριλίου 2010 #3 Share 11 Απριλίου 2010 Πάρε το Rio 400 με κλειστά μάτια και εγώ εκεί πάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 11 Απριλίου 2010 #4 Share 11 Απριλίου 2010 το δευτερο λινκ του αμαζονιου δεν λειτουργει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel 11 Απριλίου 2010 #5 Share 11 Απριλίου 2010 Υπάρχουν και τα Akva Stabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 11 Απριλίου 2010 Author #6 Share 11 Απριλίου 2010 (edited) το δευτερο λινκ του αμαζονιου δεν λειτουργει Αυτο ειναι το δευτερο http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=387 Απο Θεσσαλονικη ειμαι,Κορδελιο Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2010 - Giannis_4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 11 Απριλίου 2010 Author #7 Share 11 Απριλίου 2010 Υπάρχουν και τα Akva Stabil Αυτα ειναι μονο παραγγελια απο εξωτερικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 11 Απριλίου 2010 #8 Share 11 Απριλίου 2010 καλη κατασκευη φαινεται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 11 Απριλίου 2010 #9 Share 11 Απριλίου 2010 Αυτο ειναι το δευτερο http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=387 Απο Θεσσαλονικη ειμαι,Κορδελιο αν εισαι σε θεση ξοδεψεις 900€ παρε αυτο ο αμαζωνιος ποσο το δινει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel 11 Απριλίου 2010 #10 Share 11 Απριλίου 2010 Αυτα ειναι μονο παραγγελια απο εξωτερικο? Ναι αλλά είναι κορυφαία και ακριβά. Εκπληκτική ποιότητα κρυστάλλου, άψογο design και εργονομία, συστήματα φωτισμού με Ανατολή-Δύση και πολλά άλλα. Εξαρτάται πάντα από τα πόσα χρήματα διαθέτεις και αν σου αρέσει το design της Akva Stabil. Για εμένα είναι κορυφαία μαζί με εκείνα του Amano (ADA). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 11 Απριλίου 2010 Author #11 Share 11 Απριλίου 2010 αν εισαι σε θεση ξοδεψεις 900€ παρε αυτο ο αμαζωνιος ποσο το δινει?? 1047 γραφει το σαιτ του αμζονιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 11 Απριλίου 2010 #12 Share 11 Απριλίου 2010 πριν κανεις οτιδηποτε σκεψου και τα εξοδα αφου παρεις το ενυδρειο μετο επιπλο του!! γιατι περα απο τισ λαμπες φιλτρα που εχει χρειαζονται και πολλα αλλα!! ριξε καμια ματια και στις δικες μας αγγελιες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 11 Απριλίου 2010 Author #13 Share 11 Απριλίου 2010 πριν κανεις οτιδηποτε σκεψου και τα εξοδα αφου παρεις το ενυδρειο μετο επιπλο του!! γιατι περα απο τισ λαμπες φιλτρα που εχει χρειαζονται και πολλα αλλα!! ριξε καμια ματια και στις δικες μας αγγελιες!! Το μονο που θα χρειαστω αμεσα πιστευω ειναι η αμμος και τα ξυλα. Τα υπολοιπα μικροπραγματα θα τα παρω στην πορεια. Η οποιαδηποτε συμβουλη ειναι χρησιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel 11 Απριλίου 2010 #14 Share 11 Απριλίου 2010 Προσωπικά σε τόσα λίτρα θα προτιμούσα ιδιοκατασκευή Ετσι θα εξοικονομούσα αρκετά χρήματα αλλά ταυτόχρονα θα το προσάρμοζα στις διαστάσεις που θέλω ακριβώς (με την προυπόθεση πάντα ότι ο χώρος που θα το τοποθετήσω μου ανήκει και δεν τον νοικιάζω). Γυαλί υψηλής ποιότητας, φωτιστικό σύστημα όπως πρέπει και ταιριάζει από εργονομικής και αισθητικής άποψης, βάση σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα (και όχι της Juvel, Mp κτλ). Το κυριότερο σε αυτή την επιλογή Γιάννη είναι η εργονομία και οι ανάγκες των συγκεκριμένων ψαριών πρώτον και το μπατζετ δεύτερον (η ανάποδα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 11 Απριλίου 2010 #15 Share 11 Απριλίου 2010 το ειδος που θελεις να ασχοληθεις δεν ειναι και το πιο ευκολο!(δισκοι) για το συγκεκριμενο ενυδρειο μονο για αμμο και ξυλα θελεις τουλαχιστον 100€+++ δεν βαζω τα ψαρια !!!! καθως και υγρα τεστ που θα χρειαστουν σιγουρα για μην εχεις απωλειες και κλαις τους δισκους καθως και φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 11 Απριλίου 2010 #16 Share 11 Απριλίου 2010 Προσωπικά σε τόσα λίτρα θα προτιμούσα ιδιοκατασκευή Ετσι θα εξοικονομούσα αρκετά χρήματα αλλά ταυτόχρονα θα το προσάρμοζα στις διαστάσεις που θέλω ακριβώς (με την προυπόθεση πάντα ότι ο χώρος που θα το τοποθετήσω μου ανήκει και δεν τον νοικιάζω). Γυαλί υψηλής ποιότητας, φωτιστικό σύστημα όπως πρέπει και ταιριάζει από εργονομικής και αισθητικής άποψης, βάση σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα (και όχι της Juvel, Mp κτλ). Το κυριότερο σε αυτή την επιλογή Γιάννη είναι η εργονομία και οι ανάγκες των συγκεκριμένων ψαριών πρώτον και το μπατζετ δεύτερον (η ανάποδα). το Juwel ειναι Juwel αλλα αν το μπατζετ ειναι για boyu τι να κανεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 12 Απριλίου 2010 #17 Share 12 Απριλίου 2010 juwel φιλε μου θα επαιρνα στη θεση σου.και το vision ειναι πιο νταζαινατο και δειχνει μεγαλυτερο βαθος. και ειναι made in germany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 12 Απριλίου 2010 Author #18 Share 12 Απριλίου 2010 Ευχαρηστω παιδια για τις γνωμες σας αλλα οσο καθομαι και το σκεφτομαι μου φαίνεται ποιο λογικη και φτηνή η αποψη του Dark για ιδιοκατασκευη μιας που θα μπορεσω να δοσω περισσοτερο υψος και πλατος και θα κανω και το subaki μου...χωρις ομως να εχω καμια εμπειρία απο κατι τετοιο αλλα δοξα τον θεο πιανουν τα χερια μου και πιστευω θα τα καταφερω.Ετσι λεω πως και χρηματα θα γλιτώσω και παραπανω λιτρα θα εχω. Ουφ...εχει πονεσει το κεφαλι μου να σκεφτομαι τοσες μερες,για πολυ μπερδεμα σας λεω...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος