kwstas_original 11 Απριλίου 2010 #1 Share 11 Απριλίου 2010 Ριξτε μια ματια και στο τρελο sand effect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 11 Απριλίου 2010 #2 Share 11 Απριλίου 2010 αν είχε σωστή σύνθεση ψαριών θα ήταν πολύ σούπερ ενυδρείο από στήσιμο! τώρα για το effect δεν έχω να πω κάτι, σίγουρα είναι πολύ όμορφο στο μάτι, αλλά δεν ξέρω για τα ψάρια αν είναι ενοχλητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 11 Απριλίου 2010 #3 Share 11 Απριλίου 2010 καλα για το στησιμο δεν το συζηταω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΣΙΟΝΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ 11 Απριλίου 2010 #4 Share 11 Απριλίου 2010 Το πιο πιθανό είναι τα 2 μεγάλα να μπήκαν μόνο για την φωτογράφηση μέσα,κατα τα άλλα όμορφο ενυδρείο χωρίς το εφέ βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 11 Απριλίου 2010 #5 Share 11 Απριλίου 2010 Μου θυμισε την ταινια "τα ομορφα χωρια ομορφα καιγονται". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel 11 Απριλίου 2010 #6 Share 11 Απριλίου 2010 Μου θυμισε την ταινια "τα ομορφα χωρια ομορφα καιγονται". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος