nnd 26 Ιουνίου 2006 #1 Share 26 Ιουνίου 2006 ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!) ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.... περιμένω την γνώμη σας... αν και δεν είναι και πολύ κάλή τι να κάνουμε? δεν μπορώ να βγάλω καλύτερες.. το κακό είναι ότι μόνο μία μπόρεσα να στείλω και περίμενα και ένα τέταρτο για να την ανεβάσει. Όταν θα έχω περισσότερη υπομονή θα προσπαθήσω και για μία δεύτερη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Ιουνίου 2006 #2 Share 26 Ιουνίου 2006 Καλωσόρισες στο Aquazon . Δυστυχώς η φωτογραφία δεν ανέβηκε ολόκληρη θα πρέπει να επαναλαβης τη διαδικασία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 26 Ιουνίου 2006 #3 Share 26 Ιουνίου 2006 Μερικά φυτά που διακρίνονται και το ραχιαίο πτερύγιο ενός Red Marlboro, φανερώνουν μια πολύ καλή δουλειά από μέρους σου. Καλύτερα να κάνεις σμίκρυνση της φωτογραφίας, για να ανέβει πιο εύκολα και γρήγορα. Μπορείς από το "επεξεργασία", μετά "αυξομοίωση" (κατεβάζεις τα % ύψος και πλάτος) κατόπιν κλείσιμο και ΟΚ στο ερώτημα αν θέλεις να σωθούν οι αλλαγές. Έτσι απλά. Φιλικά Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 26 Ιουνίου 2006 #4 Share 26 Ιουνίου 2006 Αχ δεν κατεβαίνει όλη η φωτό και την βλέπω ενδιαφέρουσα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnd 2 Ιουλίου 2006 Author #5 Share 2 Ιουλίου 2006 Μερικά φυτά που διακρίνονται και το ραχιαίο πτερύγιο ενός Red Marlboro, φανερώνουν μια πολύ καλή δουλειά από μέρους σου.Καλύτερα να κάνεις σμίκρυνση της φωτογραφίας, για να ανέβει πιο εύκολα και γρήγορα. Μπορείς από το "επεξεργασία", μετά "αυξομοίωση" (κατεβάζεις τα % ύψος και πλάτος) κατόπιν κλείσιμο και ΟΚ στο ερώτημα αν θέλεις να σωθούν οι αλλαγές. Έτσι απλά. Φιλικά Νίκος 26997[/snapback] ευχαριστώ για την συμβολή θα προσπαθήσω όπως μου είπες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts