anik 9 Απριλίου 2010 #1 Share 9 Απριλίου 2010 (edited) Πήρα κάτι σαλιγκάρια που τρώνε τα σαλιγκαράκια που κουβαλάνε συνήθως τα φυτά. Αλλά (τόσο μυαλό έχω) δε ρώτησα τί άλλο πρέπει να τα ταϊζω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2010 - anik Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Απριλίου 2010 #2 Share 9 Απριλίου 2010 Τα σαλιγκάρια σου λέγονται Anentome helena.Πόσα έχεις και σε πόσα λίτρα? Εκτός από μικρά σαλιγκάρια ή σκουλήκια μπορούν να τραφούν με ταμπλέτες για βυθόψαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anik 9 Απριλίου 2010 Author #3 Share 9 Απριλίου 2010 Σε ευχαριστώ, 45 λίτρα είναι μόνο το ενυδρείο, και μου είπανε στο pet shop να βάλω 3. Πολλά είναι λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Απριλίου 2010 #4 Share 9 Απριλίου 2010 Σε ευχαριστώ, 45 λίτρα είναι μόνο το ενυδρείο, και μου είπανε στο pet shop να βάλω 3. Πολλά είναι λες; και 2 μια χαρα ειναι.ΥΓ.το τεχνητα βαμμενο ψαρι,τι ακριβως ειναι,και να σε ρωτησω επισης εαν εχεις ενημερωθει για το αν κανει για τα λιτρα σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anik 9 Απριλίου 2010 Author #5 Share 9 Απριλίου 2010 το τεχνητα βαμμενο ψαρι,τι ακριβως ειναι,και να σε ρωτησω επισης εαν εχεις ενημερωθει για το αν κανει για τα λιτρα σου.. Μια αποτυχημένη πρωτοβουλία.... Άσε που ούτε που πήγε το μυαλό μου ότι είναι βαμμένο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Απριλίου 2010 #6 Share 9 Απριλίου 2010 δεν πειραζει,καθως δεν το γνωριζες.το καλο βεβαια ειναι πως αρχισες να καταλαβαινεις ποσα θυσιαζονται στον βωμο του κερδους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2010 #7 Share 9 Απριλίου 2010 Τα σαλιγκάρια σου λέγονται Anentome helena.Πόσα έχεις και σε πόσα λίτρα? Εκτός από μικρά σαλιγκάρια ή σκουλήκια μπορούν να τραφούν με ταμπλέτες για βυθόψαρα. Που θα βρουμε κανενα εδω Αθηνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Απριλίου 2010 #8 Share 9 Απριλίου 2010 Που θα βρουμε κανενα εδω Αθηνα; να σου στειλω αθηνα..??εχουμε καποιες αρκετες 10δες.... θα σου λενε και πολλα λλλλλλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2010 #9 Share 9 Απριλίου 2010 να σου στειλω αθηνα..??εχουμε καποιες αρκετες 10δες.... θα σου λενε και πολλα λλλλλλ Οταν κατεβεις θελλλλλλω να μου φερεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Απριλίου 2010 #10 Share 9 Απριλίου 2010 Οταν κατεβεις θελλλλλλω να μου φερεις να σου φερω,αλλα μεχρι να γινει αυτο θα εχουν γινει μεγαλυτερα και απο πλεκο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 11 Απριλίου 2010 #11 Share 11 Απριλίου 2010 Τα σαλιγκάρια σου λέγονται Anentome helena.Πόσα έχεις και σε πόσα λίτρα? Εκτός από μικρά σαλιγκάρια ή σκουλήκια μπορούν να τραφούν με ταμπλέτες για βυθόψαρα. με βραστο αγγουροκάροτο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 11 Απριλίου 2010 #12 Share 11 Απριλίου 2010 Τα σαλιγκάρια σου λέγονται Anentome helena.Πόσα έχεις και σε πόσα λίτρα? Εκτός από μικρά σαλιγκάρια ή σκουλήκια μπορούν να τραφούν με ταμπλέτες για βυθόψαρα. με βραστο αγγουροκάροτο ?? τρεφοντε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind-sa 28 Ιουνίου 2010 #13 Share 28 Ιουνίου 2010 Τα σαλιγκάρια αυτά αναπαράγονται τόσο εύκολο όσο και Red Ramshorn??? Μετά ίσος θα έχω πρόβλημα να ξεφορτώσω και τα Helena??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipsegr 28 Ιουνίου 2010 #14 Share 28 Ιουνίου 2010 Οχι, δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Ειναι διαφορετικου τυπου, και η αναπαραγωγη τους δεν ειναι σε τετοιο "τρελο" ρυθμο. Τουλαχιστον εγω που τα ειχα παλαιοτερα, δεν ειχα τετοιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 28 Ιουνίου 2010 #15 Share 28 Ιουνίου 2010 Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες ν' αντιμετωπίσεις υπερπληθυσμό των helena μεσα στο ενυδρείο. Αναπαράγονται μεν, αλλά όχι με τόσο γρήγορους ρυθμούς οσο τα ramshorn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 28 Ιουνίου 2010 #16 Share 28 Ιουνίου 2010 εγχ που ειχα τα εκενα ειδα 1 σαλλιγκαρι σε 2 μηνες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Ιουνίου 2010 #17 Share 28 Ιουνίου 2010 (edited) Τα helena εκτος απο αλλα σαλιγγαρια τρεφονται και με οτι τρεφονται και τα αλλα σαλιγγαρια. Δηλαδη με τιποτα (με τα υπολειμματα απο τις τις τροφες των ψαριων) Αν θελεις να κυνηγανε σαλιγγαρια παντως, δεν πρεπει να βρισκουν ευκολα ετοιμη τροφη Έγινε επεξεργασία 28 Ιουνίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 29 Ιουνίου 2010 #18 Share 29 Ιουνίου 2010 Τα συγκεκριμενα σαλιγκαρια τρωνε γαριδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Ιουνίου 2010 #19 Share 29 Ιουνίου 2010 Τα συγκεκριμενα σαλιγκαρια τρωνε γαριδες; Συγνωμη για τη θολουρα, ηταν πειραματικο τραβηγμα για τα zoom της καμερας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 30 Ιουνίου 2010 #20 Share 30 Ιουνίου 2010 Ευχαριστω Σπυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος