nikoloutso 23 Ιουνίου 2010 #101 Share 23 Ιουνίου 2010 Τώρα το καθάρισα Φαντάζομαι πως ήταν πριν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 21 Ιουλίου 2010 #102 Share 21 Ιουλίου 2010 Ρε Πάνο ωραία φάση! Καμιά νέα φωτό για τους φωτολάγνους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 24 Αυγούστου 2010 Author #103 Share 24 Αυγούστου 2010 Ρε Πάνο ωραία φάση! Καμιά νέα φωτό για τους φωτολάγνους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 25 Αυγούστου 2010 #104 Share 25 Αυγούστου 2010 Μπορείς να ξανά ανεβάσεις τις φωτογραφίες που είχες βάλει στο post15? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Αυγούστου 2010 Author #105 Share 25 Αυγούστου 2010 Μπορείς να ξανά ανεβάσεις τις φωτογραφίες που είχες βάλει στο post15? Ναι! Καλή ιδέα! Όλα άρχισαν όταν αποφάσισα να φτιάξω λίμνη! Ο κήπος ήταν κάπως έτσι, και τα πρωτά σχέδια! Αρχίζω το σκάψιμο! Τελος: Γεωύφασμα! Liner & Γέμισμα! Και τώρα, μετά τις πέτρες και τα φυτά είναι κάπως έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 25 Αυγούστου 2010 #106 Share 25 Αυγούστου 2010 Ωραίος Ένα έχω να πω.... Με περιμένει πολύ σκάψιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 25 Αυγούστου 2010 #107 Share 25 Αυγούστου 2010 ωραιος πανο! μας εμπνεεις και μας σιγα σιγα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Αυγούστου 2010 Author #108 Share 25 Αυγούστου 2010 ωραιος πανο! μας εμπνεεις και μας σιγα σιγα!! Περιμένω πως και πως να μεγαλώσουν μερικά φυτά, όπως ο πάπυρος και το καλάμι, να κρύψουν τις γλάστρες και θα είναι πολύ καλύτερα! Σιγά σιγά πρέπει να φτιάχνονται λίμνες! Το κόστος είναι πολύ πιο μικρο από ένα ενυδρειο, ειδικά άμα σκεφτείς τα λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 25 Αυγούστου 2010 #109 Share 25 Αυγούστου 2010 Περιμένω πως και πως να μεγαλώσουν μερικά φυτά, όπως ο πάπυρος και το καλάμι, να κρύψουν τις γλάστρες και θα είναι πολύ καλύτερα! Σιγά σιγά πρέπει να φτιάχνονται λίμνες! Το κόστος είναι πολύ πιο μικρο από ένα ενυδρειο, ειδικά άμα σκεφτείς τα λίτρα και αν σκεφτεις και τον τσαμπα φωτισμο και θερμανση ακομα καλυτερα!!! νομιζω πως το πιο σημαντικο εκτος απολα τα αλλα για οποιον διαβαζει το θεμα ειναι το βαθυ σημειο να ειναι πανω μετρο αν γινεται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Αυγούστου 2010 Author #110 Share 25 Αυγούστου 2010 και αν σκεφτεις και τον τσαμπα φωτισμο και θερμανση ακομα καλυτερα!!! νομιζω πως το πιο σημαντικο εκτος απολα τα αλλα για οποιον διαβαζει το θεμα ειναι το βαθυ σημειο να ειναι πανω μετρο αν γινεται!! Όλοι οι κατασκευαστές λιμνών για κόι λένε το λιγότερο 70εκ. Συμφωνώ μαζί σου, και μάλιστα όσο βαθύτερα τόσο καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 29 Αυγούστου 2010 #111 Share 29 Αυγούστου 2010 Άξιος μεγάλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 29 Αυγούστου 2010 #112 Share 29 Αυγούστου 2010 πολυ ομορφη! συγχαρητηρια.... εχω καποιες ιδεες για την τελειωποιηση της αλλα θα στις πω απο κοντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 29 Αυγούστου 2010 Author #113 Share 29 Αυγούστου 2010 Ωραία Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 31 Αυγούστου 2010 #114 Share 31 Αυγούστου 2010 Για σας παιδιά και από εμένα. Έχω δει την εξέλιξη της λίμνης κάποιες φωτογραφίες αφαιρέθηκαν και δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. 2-3 πραγματάκια από τις τελευταίες φωτογραφίες που είδα. Οι πέτρες πρέπει να στερεωθούν, είναι αιχμηρές και μια που θα πέσει στο νερό μπορεί να κάνει την ζημιά. Στις γλάστρες που θα αναπτυχτούν φυτά που ψιλώνουν θα πέφτουν πολύ συχνά στο νερό και θα είναι μπελάς. Τη φίλτρο έχεις βάλει τελικά, τι αντλία, από πού αντλείς το νερό προς το φίλτρο? Με λίγη προσεκτική δουλειά και πολλά φυτά η λίμνη σου θα γίνει ακόμη ποιο όμορφη. Μπράβο από εμένα Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #115 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Περιμένω την άνοιξη και τα κλαδέματα του φίλου Γιάννου για καινούργιες πατέντες και φυτέματα Νομίζω ότι έχουν πάρει λίγο μπόι τα ψαράκια μου.. Δεν έχει drop eye, το τσέκαρα όταν ήταν μέσα στο νερό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 15 Φεβρουαρίου 2011 #116 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Φτού του! Πανέμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 15 Φεβρουαρίου 2011 #117 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 15 Φεβρουαρίου 2011 #118 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Η λίμνη σου είναι αξιοζήλευτη !!!! Μπράβο σου. Δεν έχω βρει όμως κάπου να λες για τον κυκλοφορητή (πόσα λίτρα / ώρα) και για το φίλτρο σου (πόσα λίτρα χωράει και τι περιέχει κτλ κτλ). Θα με ενδιέφερε να έκανες μια παρουσίαση σε αυτά τα 2 κομμάτια, γιατί σκέπτομαι να ακολουθήσω τα βήματα σου σε μια μικρότερη κλίμακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #119 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Η λίμνη σου είναι αξιοζήλευτη !!!! Μπράβο σου. Δεν έχω βρει όμως κάπου να λες για τον κυκλοφορητή (πόσα λίτρα / ώρα) και για το φίλτρο σου (πόσα λίτρα χωράει και τι περιέχει κτλ κτλ). Θα με ενδιέφερε να έκανες μια παρουσίαση σε αυτά τα 2 κομμάτια, γιατί σκέπτομαι να ακολουθήσω τα βήματα σου σε μια μικρότερη κλίμακα. Η αντλία είναι 3100 λίτρα την ώρα και στέλνει νερό σε μια γλάστρα(60λιτρα) στην οποία έχει ανοιχτεί μια τρύπα στον πάτο. Γεμίζει η γλάστρα και το νερό βγαίνει από μπροστά που έχω φτιάξει ένα καταρακτάκι με liner. Για βιολογία έχει κανένα λίτρο siporax και substrat και το υπόλοιπο είναι ελαφρόπετρα με βιόσφαιρες και σφουγγάρι στην αρχή για να μαζεύει τα πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Φεβρουαρίου 2011 Author #120 Share 26 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Σήμερα γυρνώντας σπίτι αντίκρισα ένα φριχτό θέαμα! Κάποιος, και μάλλον παιδιά είχαν βρει και είχαν πετάξει στην λίμνη κάπου στο ένα κιλό μπορεί και παραπάνω τροφή μαζί με κάποια ψωμιά! Η λίμνη ήταν λευκή από την αμμωνία, και αναγκαστικά την άδειασα όλη και να την καθάρισα... Μου πήρε κάπου στις 4ς ώρες, και δεν κατάφερα να την αφαιρέσω όλη! Αν εξαιρέσει κανείς ότι έγινα μούσκεμα, έκανε κρύο, και τα ψάρια παραλίγο να την ακούσουν, τώρα φαίνονται όλα καλά. Το πρόβλημα όμως δεν έχει λυθεί, και θα ήθελα οποίος έχει βακτήρια που δεν χρειάζεται να μου το φέρει αύριο στην πίτα.. Ένα πολύ μεγάλο μέρος της βιολογίας χάθηκε και θα έχω αμμωνία ανεβασμένη σίγουρα. Έγινε επεξεργασία 26 Φεβρουαρίου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 27 Φεβρουαρίου 2011 #121 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Η λίμνη σου είναι πολύ ομορφη και το ΚΟΙ εχει γινει ντερέκι Οσον αφορά το περιστατικό με τα παιδιά μην σε πέρνει απο κατω,αφου τα ψάρια είναι οκ μην σε νοιάζει Οστόσο θα μπορούσες να καλύψεις καλύτερα την λίμνη βάζοντας κι άλλα ψηλά φυτά γύρο της η περικοκλάδες σαν φράχτη ωστε να μην είναι ορατή απο τον δρόμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 27 Φεβρουαρίου 2011 #122 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Τελεια η λιμνη και το κοι τεραστιο . Θα συμφωνησω και εγω με τον φιλο Freeman για τα φυτα. Ελπιζω να μην ξαναγεινει κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Φεβρουαρίου 2011 Author #123 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν τα παιδιά του τύπου στο ισόγειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 27 Φεβρουαρίου 2011 #124 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 οχχχ και τι έκανες γι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Φεβρουαρίου 2011 Author #125 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 οχχχ και τι έκανες γι αυτο? Τιποτα ακομα... Απο αυριο που θα ερθουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος