yiannossavva 4 Σεπτεμβρίου 2011 #151 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ δάσκαλε.. Το νούφαρο.. η αγάπη μου το συγκεκριμένο Οι φωτογραφίες στα χρώματα των νούφαρων συνήθως δεν είναι το πραγματικό. Τη χρώμα ακριβώς εχει το συγκεκριμένο? Γνωρίζεις το όνομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Σεπτεμβρίου 2011 Author #152 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Οι φωτογραφίες στα χρώματα των νούφαρων συνήθως δεν είναι το πραγματικό. Τη χρώμα ακριβώς εχει το συγκεκριμένο? Γνωρίζεις το όνομα? Στην φώτο που είναι μόνο του είναι 95% κοντά στο αληθινό. Είναι ελάχιστα πιο μπλε στην πραγματικότητα. Είναι η Nymphaea caerulea. http://en.wikipedia.org/wiki/Nymphaea_caerulea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 4 Σεπτεμβρίου 2011 #153 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Σημερινές φώτο, συγνώμη για την βρόμα στην λίμνη άλλα είχα ταΐσει πιο πριν.. Πανο πολυ ωραια εγινε να την χερεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Σεπτεμβρίου 2011 Author #154 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Γενική από ψηλά! Ώρα για φαΐ!! Έγινε επεξεργασία 5 Σεπτεμβρίου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Σεπτεμβρίου 2011 #155 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 τουμπανο αγορινα μου! και αυτα τα νουφαρα ρε παιδι μου , φτου να μην στα ματιασω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cretan 26 Αυγούστου 2012 #156 Share 26 Αυγούστου 2012 εκπληκτική δουλειά, τροφή για εμάς τους νέοπες. Μπράβο σε όλους όσους έχουν κάνει κάτι παρόμοιο, έχω διαβάσει δεκάδες θέματα εδώ και μερικές ώρες, αναβάλλοντας τον ύπνο μου... Έχω σκοπό να φτιάξω μια λίμνη (με ρυάκι αν μπορέσω, γενικά έχω φανταστεί πολλά αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα κάνω, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι) την ερχόμενη άνοιξη και πέρνω από τώρα ιδέες και πληροφορίες για να είμαι όσο μπορώ πιο έτοιμος. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τις φωτογραφίες και κυρίως τις ιδέες που δίνετε από τα posts σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος