villi 7 Απριλίου 2010 #1 Share 7 Απριλίου 2010 γεια σας κι απο μενα. ειμαι ο αντωνης απο χανια. έχω ενα aquatlantis 120 εδω και ενα διμηνο. αποφασισα να φτιαξω ενα περιβάλλον malawi. φιλοξενω 1αρσ. και 2 θυλ. labidochromis yellow. εχω και ενα ζευγος achli , αλλα απ οτι καταλαβα αυτη η επιλογη ειναι λαθος και θα επιστραφουν. ολα τα ψαρια ειναι πολυ μικρα σε μεγεθος ακομα. εκτoς απο τις πέτρες έβαλα μερικες ανουμπιες, και ενα ειδος απο καποια σαν κι αυτα περιπου http://www.amazonios.gr/product_info.php?c...roducts_id=2696 τα οποια και αυτα θα τα απομακρυνω ή θα τα αντικαταστησω. θα ήθελα να ρωτησω αν ειναι απαραιτητο καποιο ειδος "γλυφτη" εχω καποιες φώτο αλλα ειναι απο κινητο και βγαινουν θολές ή κουνημενες. δεν εχω εμπειρία και θα ήθελα καποοιες συμβολες ή οδηγειες ωστε να αποφυγω τα λάθη Link to comment Share on other sites More sharing options...
villi 7 Απριλίου 2010 Author #2 Share 7 Απριλίου 2010 και αυτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 7 Απριλίου 2010 #3 Share 7 Απριλίου 2010 καλως ηρθες στην παρεα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 7 Απριλίου 2010 #4 Share 7 Απριλίου 2010 Καλως ορισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 7 Απριλίου 2010 #5 Share 7 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Απριλίου 2010 #6 Share 7 Απριλίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Άνοιξε ένα θέμα στο θεματικό της Αφρικής που θα βρεις εδώ για να συζητήσουμε για το ενυδρείο σου αναλυτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Απριλίου 2010 #7 Share 7 Απριλίου 2010 Καλως όρισες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 7 Απριλίου 2010 #8 Share 7 Απριλίου 2010 Καλώς ήρθες!!!Νομίζω πως ο κροκόδειλος πρέπει να βγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 7 Απριλίου 2010 #9 Share 7 Απριλίου 2010 καλως ορισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
machos_si 8 Απριλίου 2010 #10 Share 8 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts