koumparos 24 Ιουνίου 2006 #1 Share 24 Ιουνίου 2006 Εχω 4 corydoras stairbai.Στα 2 από αυτά φένετε σαν να έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν τα χρώματα στην περιοχή του κεφαλιού τους.Δεν έχω φωτογραφία γιατί δεν είναι και πολύ καλα μοντέλα.Οποτε πλησιάζω φεύγουν.Γνωρίζετε είναι κάποιο πρόβλημα αυτό???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 26 Ιουνίου 2006 Author #2 Share 26 Ιουνίου 2006 Μια φωτογραφία όσο καλύτερη μπορούσα να το βγάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 26 Ιουνίου 2006 #3 Share 26 Ιουνίου 2006 Δυστυχως δεν μπορω να δω τιποτα απ την φωτο Να σε ρωτησω φαινεται να αρχιζει να κανει τρυπα στο κεφαλι τους; Τι χρωμα εχει εκεινη η περιοχη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 26 Ιουνίου 2006 Author #4 Share 26 Ιουνίου 2006 Οχι καμία σχέση.Το ψάρι είναι μια χαρά.Απλά φένετε σαν να ξεθωριάζουν τα χρωματά του , στην περιοχή γύρω από το μάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 26 Ιουνίου 2006 #5 Share 26 Ιουνίου 2006 Αυτό συμβαίνει στα sterbai μερικές φορές όταν ξύνονται στα διάφορα σημεία στο ενυδρείο ή όταν στρεσσάρονται. Σε λίγες μέρες θα επανέλθει. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 10 Ιουλίου 2006 Author #6 Share 10 Ιουλίου 2006 Τελικά το stairbai δεν ήταν καλά.Σήμερα μετα την επιστροφή μου απο διακοπές βρήκα στο βυθό τον σκελετό του ψαριού.Κρίμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος