ΑΡΧΑΡΙΟΣ 6 Απριλίου 2010 #1 Share 6 Απριλίου 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ (ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ) ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ... ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΙΑΚΙ 13 ΛΙΤΡΑ,ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 6 Απριλίου 2010 #2 Share 6 Απριλίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας γράφε με μικρά ελληνικά καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 6 Απριλίου 2010 #3 Share 6 Απριλίου 2010 και καλο διαβασμα.εχει φιλτρακι και φωτισμο το ενυδρειο αν ναι το μονο που μπορεις να βαλεις ειναι κανα φυτο ευκολο και κανα σαλιγκαρι, δεν εχεις επιλογες σε αυτα τα λιτρα. φιλικα Γιωργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Απριλίου 2010 #4 Share 6 Απριλίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornyboy.nuts 6 Απριλίου 2010 #5 Share 6 Απριλίου 2010 welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 6 Απριλίου 2010 #6 Share 6 Απριλίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 6 Απριλίου 2010 #7 Share 6 Απριλίου 2010 Καλως ηρθες στο Aquazone. Καλη διαμονη και καλο διαβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΧΑΡΙΟΣ 7 Απριλίου 2010 Author #8 Share 7 Απριλίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας γράφε με μικρά ελληνικά καλύτερα. οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΧΑΡΙΟΣ 7 Απριλίου 2010 Author #9 Share 7 Απριλίου 2010 και καλο διαβασμα.εχει φιλτρακι και φωτισμο το ενυδρειο αν ναι το μονο που μπορεις να βαλεις ειναι κανα φυτο ευκολο και κανα σαλιγκαρι, δεν εχεις επιλογες σε αυτα τα λιτρα. φιλικα Γιωργος φιλε μου τωρα εχω ενα καθαριστη και ενα red eye... λεω να βαλω αλλο ενα red eye και 3 neon Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Απριλίου 2010 #10 Share 7 Απριλίου 2010 Καλως όρισες.... Αν θες συμβουλες και γνωμες για το ενυδρειο σου, καλύτερα ανοιξε ενα θεμα στην αντιστοιχη κατηγορια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 7 Απριλίου 2010 #11 Share 7 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts