achilleas 6 Απριλίου 2010 #1 Share 6 Απριλίου 2010 Εδω μπορειτε να το "απολαυσετε"! (Αλμπουμ με 8 φωτογραφιες) http://www.facebook.com/album.php?aid=2060...mp;l=1e444db5cf Το πρωτο μου ειναι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 19 Μαίου 2010 #2 Share 19 Μαίου 2010 πολύ ωραίο έχεις κάνει μίξη μεσογειακών και τροπικών οργανισμών , καλά βλέπω ? πως τα πας με τη γαρίδα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Μαίου 2010 #3 Share 19 Μαίου 2010 Ομορφο ειναι.Εμενα μου αρεσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Μαίου 2010 #4 Share 19 Μαίου 2010 Nα εχεις το νου σου,γιατι η γαριδα μπορει να σου δημιουργησει προβλημα. Σ'εμενα τουλαχιστον ετσι εγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 19 Μαίου 2010 #5 Share 19 Μαίου 2010 Ωραίο, απλώς έχω να κάνω μια επισήμανση για τα κόκκινα μανιτάρια να έχεις τον νου σου γιατί θα σου γεμίσουν όλο το ενυδρείο. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 23 Μαίου 2010 #6 Share 23 Μαίου 2010 Nα εχεις το νου σου,γιατι η γαριδα μπορει να σου δημιουργησει προβλημα. Σ'εμενα τουλαχιστον ετσι εγινε Η γαριδα ΔΕΝ ειναι reef safe Εχω χασει μια torch απο δαυτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 23 Μαίου 2010 #7 Share 23 Μαίου 2010 Πολυ ωραιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 23 Μαίου 2010 #8 Share 23 Μαίου 2010 θελει δουλειά φίλε μου και ξεκαθάρισμα τι θέλεις να γίνει σε τελική φάση..φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
takoss 31 Μαίου 2010 #9 Share 31 Μαίου 2010 πολύ ωραίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 31 Μαίου 2010 #10 Share 31 Μαίου 2010 πολύ ωραίο Πες μας κ τα χαρακτηριστικα του ενυδρειου,σκιμερ,φως,αλατι,τιμες,χρονος λειτουργιας.Ο μανταρινος αν δεν μαθει να τρωει γρηγορα τροφη θα πεθανει απο ασητια σε τοσο μικρο ενυδρειο.Οι ανεμωνες σου αν δεν εχεις κρυο νερο κατω απο 26 τοτε καλο ειναι να τις γυρησεις πισω.Οσο για τις γαριδες δεν ξερω αν ειναι reef safe παντως ειναι πολυ νοστιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 31 Μαίου 2010 #11 Share 31 Μαίου 2010 Μου αρέσει η ιδέα.Εγώ θα έβγαζα τη γαρίδα γιατί θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος