agelos 23 Ιουνίου 2006 #1 Share 23 Ιουνίου 2006 ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΖΑΜΙΑ 4mm ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 35Χ35Χ65 cm ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ 350mm ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥ (ΛΙΤΡΑ) ΕΝΥΔΡΥΟΥ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ? ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 380mm ΚΑΙ ΠΑΧΟΣ ΤΖΑΜΙΩΝ 8mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 23 Ιουνίου 2006 #2 Share 23 Ιουνίου 2006 Οριακά αν βάλει και μπόλικες κόντρες επάνω και κάτω δεν νομίζω και εγώ να έχει πρόβλημα. Θα πρότεινα βέβαια κάτι σε 30χ30χ50 για να είναι πιο σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 24 Ιουνίου 2006 #3 Share 24 Ιουνίου 2006 Εγώ από την άλλη θα πρότεινα να πάρει 5αρι ή 6αρι τζάμι και να βάλει και κόντρες. Έτσι θα είναι σίγουρος πως άμα το (οποιοδήποτε) πιτσιρίκι χτυπήσει το τζάμι λέγοντας "κοίτα το ψαράκι" δεν θα μαζεύει νερά και ψάρια από το πάτωμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 24 Ιουνίου 2006 #4 Share 24 Ιουνίου 2006 Εγώ από την άλλη θα πρότεινα να πάρει 5αρι ή 6αρι τζάμι και να βάλει και κόντρες. Έτσι θα είναι σίγουρος πως άμα το (οποιοδήποτε) πιτσιρίκι χτυπήσει το τζάμι λέγοντας "κοίτα το ψαράκι" δεν θα μαζεύει νερά και ψάρια από το πάτωμα!!!! 26801[/snapback] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 24 Ιουνίου 2006 #5 Share 24 Ιουνίου 2006 Αυτό είναι αλήθεια και έχει συμβεί. Το τεσσάρι είναι πολύ ευαίσθητο με το παραμικρό κτύπημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος