zapetros 23 Ιουνίου 2006 #1 Share 23 Ιουνίου 2006 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 23 Ιουνίου 2006 #2 Share 23 Ιουνίου 2006 Μπορείς να τα αλλάξεις από το προφίλ σου. Επιλέγεις από το μενού στα αριστερά "προσωπικές ρυθμίσεις" Στην νέα οθόνη Επιλέγεις από το μενού στα αριστερά "Αλλαγή Προφίλ" Και κατόπιν συμπληρώνεις όπως θέλεις τα πεδία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 23 Ιουνίου 2006 #3 Share 23 Ιουνίου 2006 Μπες στο Προφίλ σου και άλλαξε το μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 23 Ιουνίου 2006 #4 Share 23 Ιουνίου 2006 Αυτό νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις και εσύ απ' τις προσωπικές σου ρυθμίσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 23 Ιουνίου 2006 Author #5 Share 23 Ιουνίου 2006 Αυτό νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις και εσύ απ' τις προσωπικές σου ρυθμίσεις! 26671[/snapback] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 24 Ιουνίου 2006 #6 Share 24 Ιουνίου 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ 26691[/snapback] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος