Δίας 3 Απριλίου 2010 #1 Share 3 Απριλίου 2010 Λιγες φωτογραφιες απο την τελευταια μου μουρλα. Το ενυδρειο ειναι 20 λιτρα,εχει λιγα φυτακια,3 γαριδες amano,5 red cherry,και 5 endlers,μαζι με μερικα σαλιγκαρακια........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 3 Απριλίου 2010 #2 Share 3 Απριλίου 2010 (edited) Μπράβο! Πολύ καλή δουλεία! Ωραίο στησιμο! Με ενα ξύλο με κλαδία στο κέντρο νομίζω θα έδενε το γλυκό! Ενα mopani ίσως! Έγινε επεξεργασία 3 Απριλίου 2010 - tsoum Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 3 Απριλίου 2010 #3 Share 3 Απριλίου 2010 πολυ ωραιο μπραβο να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 3 Απριλίου 2010 #4 Share 3 Απριλίου 2010 Ωραιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 Απριλίου 2010 #5 Share 3 Απριλίου 2010 Μας βάζεις ιδέες Δία,όμορφο το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 3 Απριλίου 2010 #6 Share 3 Απριλίου 2010 Πολυ ωραιο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 4 Απριλίου 2010 #7 Share 4 Απριλίου 2010 πολυ ωραιο. δεν την γλυτωνω την παντοφλα τελικα με αυτα που βλεπω τωρα τελευταια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 4 Απριλίου 2010 #8 Share 4 Απριλίου 2010 Βαλε και κανενα μονομαχο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 4 Απριλίου 2010 #9 Share 4 Απριλίου 2010 Δια τι σαλλίγκαροι είναι αυτοί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Απριλίου 2010 Author #10 Share 4 Απριλίου 2010 Δια τι σαλλίγκαροι είναι αυτοί; Θα μαθω πως τα λενε και θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 4 Απριλίου 2010 #11 Share 4 Απριλίου 2010 Οι γαρίδες είναι τρέλα !!! Καλωσόρισες κι εσύ στους Αφρικανογαριδάδες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Απριλίου 2010 #12 Share 4 Απριλίου 2010 Θα μαθω πως τα λενε και θα σου πω Planorbis corneus ή κοινώς Red Ramshorn Snail Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 4 Απριλίου 2010 #13 Share 4 Απριλίου 2010 Ωραίος Στράτο! ψήνομαι λεμεεεεεεεεεε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 5 Απριλίου 2010 #14 Share 5 Απριλίου 2010 πολυ ωραιο Στρατο! να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 7 Απριλίου 2010 #15 Share 7 Απριλίου 2010 (edited) Στράτο πολύ καλό μπράβο !!! Τελικά έβαλες 25 W θερμοστάτη? Αν θες βγάλε το αυτοκόλλητο από το φιλτράκι γιατί θα βγάλει χρώμα !!! Ξέρω ακούγεται κουφό αλλά έχω στήσει 3-4 ενυδρεία με αυτό το φίλτρο μεταξύ αυτών και το δικό μου 20λιτρο και μετά από λίγο καιρό σε όλα έβγαζε μια μαυρίλα το αυτοκόλλητο!!! Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2010 - Vogias Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Απριλίου 2010 #16 Share 7 Απριλίου 2010 (edited) Πολύ ωραίο Στράτο αλλά με τέτοιες φωτογραφίες δεν πας πουθενά. Πάλι καλά που δεν φωτογραφίζεις έτσι και το Αφρικάνικο και μπορούμε να το χαζεύουμε Πέρα από την πλάκα, είναι πολύ ωραίο. Ακόμα και σε 20 λίτρα έκανες θαύματα. Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2010 - karydas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 9 Απριλίου 2010 #17 Share 9 Απριλίου 2010 Αν θες βγάλε το αυτοκόλλητο από το φιλτράκι γιατί θα βγάλει χρώμα !!! Ξέρω ακούγεται κουφό αλλά έχω στήσει 3-4 ενυδρεία με αυτό το φίλτρο μεταξύ αυτών και το δικό μου 20λιτρο και μετά από λίγο καιρό σε όλα έβγαζε μια μαυρίλα το αυτοκόλλητο!!! Επάνω Στράτο επειδή έχω την εντύπωση ότι δεν το είδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2010 Author #18 Share 9 Απριλίου 2010 Επάνω Στράτο επειδή έχω την εντύπωση ότι δεν το είδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2010 Author #19 Share 9 Απριλίου 2010 Στράτο πολύ καλό μπράβο !!! Τελικά έβαλες 25 W θερμοστάτη? Αν θες βγάλε το αυτοκόλλητο από το φιλτράκι γιατί θα βγάλει χρώμα !!! Ξέρω ακούγεται κουφό αλλά έχω στήσει 3-4 ενυδρεία με αυτό το φίλτρο μεταξύ αυτών και το δικό μου 20λιτρο και μετά από λίγο καιρό σε όλα έβγαζε μια μαυρίλα το αυτοκόλλητο!!! Βρηκα κι εβαλα 25W θερμοστατη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 9 Απριλίου 2010 #20 Share 9 Απριλίου 2010 Πανεμορφο κυριε στρατο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 10 Απριλίου 2010 #21 Share 10 Απριλίου 2010 Ρε παιδι,δεν σταματας ποτε εσυ? Μπραβο! Και εγω θελω καποια στιγμη ενα τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 10 Απριλίου 2010 #22 Share 10 Απριλίου 2010 Mπραβο Στρατο. Το μονο ελλατωμα ειναι οτι δεν βλεπω καλοριφερ στις φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Απριλίου 2010 Author #23 Share 10 Απριλίου 2010 Mπραβο Στρατο. Το μονο ελλατωμα ειναι οτι δεν βλεπω καλοριφερ στις φωτο. Eπειδη τις εχω στην κουζινα και ειναι διπλα στο φουρνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος