delta66 25 Απριλίου 2010 #51 Share 25 Απριλίου 2010 φιλε μου γι τη ροη του φιλτρου που ηταν μεγαλη θυμασαι αν ειχες κανει καμια πατεντα? Εμενα ρωτας? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry214133 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 25 Απριλίου 2010 #52 Share 25 Απριλίου 2010 ευχαριστω φιλε το ειχα ξαναδει αυτο το φιλτρο στην εικονα, απλα δεν θυμονουν αν επρεπε να ειχα ανηχτη την ουρα του σωληνα ή οχι αλλά μάλλον στη δοκιμη θα φανει. ευχαριστω δελτα66 και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Απριλίου 2010 #53 Share 25 Απριλίου 2010 ευχαριστω φιλε το ειχα ξαναδει αυτο το φιλτρο στην εικονα, απλα δεν θυμονουν αν επρεπε να ειχα ανηχτη την ουρα του σωληνα ή οχι αλλά μάλλον στη δοκιμη θα φανει. ευχαριστω δελτα66 και παλι Αναλογα τη ροη. Στο συγκεκριμενο αν το αφηνα ανοιχτο τελειως δεν εβγαζε νερο απο τις τρυπες στο πλαι. Αν την ταπωνα τελειως γινοταν ντουζιερα απο την πιεση. Εβαλα και εγω ενα στριφτο κοματι σωληνα και εφραξα λιγο την ροη στην τελικη τρυπα του σωληνα. Ρυθμισε καταλληλα μονος σου αναλογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 25 Απριλίου 2010 #54 Share 25 Απριλίου 2010 καταλαβα φιλε μου ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος