ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 31 Μαρτίου 2010 #1 Share 31 Μαρτίου 2010 (edited) Tο ερωτημα μου ειναι στην φωτογραφια,η σωληνα προς στο σαμπ ειναι λιγο ψιλη απο την σταθμη του νερου ,θα εχω προβλημα; Σκευτομαι να φτιαξο ενα κουτι με γιαλι και να πεφτει μεσα το νερο της υπερχιλισεις απο το ενυδρειο και μετα να οδηγητε στο σαμπ αλλα παντα με τον τροπο που επιδικνειο στην εικονα,πια ειναι η αποψη σας; Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2010 - ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 31 Μαρτίου 2010 #2 Share 31 Μαρτίου 2010 (edited) Μαρινο δεν θα εχεις προβλημα, ετσι δουλευουν οι υπερχειλισεις. Το νερο θα ανεβει πιο ψηλα απο την σταθμη του ενυδρειου σου απο την στιγμη που θα καταληξει σε πιο χαμηλο σημειο. Παρακατω σου δινω μερικες φωτογραφιες που ισως σε βοηθησουν η σου δωσουν ιδεες. Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2010 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 31 Μαρτίου 2010 Author #3 Share 31 Μαρτίου 2010 για 2 υπερχιλισεις πια ειναι η αποψη επι του θεματος;μιλαμε παντα για θαλασσινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 31 Μαρτίου 2010 #4 Share 31 Μαρτίου 2010 ε ρε γαμώ έχω μεγάλο αλλά δεν έχω φωτογραφική πλέον. Ετσι οπως ειναι στο αρχικο σου σχεδιο θα εχεις προβλημα σε περιπτωση διακοπης ρευματος. Θα σταματισει να υπερχειλιζει το νερο στο δοχειο,η σταθμη του νερου του δοχειου θα πεσει,ο σωλινας θα παρει αερα και οταν ξαναερθει το ρευμα δεν θα ξαναξεκινησει και αποτελεσμα να ξεχειλισει το νερο του ενυδρειου. Στο σχεδιο του orc δεν υπαρχει τετοιο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 1 Απριλίου 2010 #5 Share 1 Απριλίου 2010 στο σχεδιο του orc τι χρησιμευει ο σωληνας c; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος