viciouscircle 21 Απριλίου 2010 #51 Share 21 Απριλίου 2010 Αστέρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 21 Απριλίου 2010 #52 Share 21 Απριλίου 2010 καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Απριλίου 2010 #53 Share 21 Απριλίου 2010 Πατριωτη.... κρατα 2 καλοθρεμενα για το καλοκαιρι!!! Μπαινουν ψησταρια, ετσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 21 Απριλίου 2010 #54 Share 21 Απριλίου 2010 Πανεμορφα Υ.Γ. ποιο ειναι το τραγουδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 22 Απριλίου 2010 Author #55 Share 22 Απριλίου 2010 nikoloutso Τι χρώμα τα προτιμάς? BAKIS Ιδέα δεν έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Μαίου 2010 Author #56 Share 20 Μαίου 2010 Τα ΚΟΙ μεγαλώνουν μια χαρά. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες κάποια από αυτά έκαναν και χρώματα!. Έχω δει κίτρινο, άσπρο με πορτοκαλή κεφάλι, τρικολόρε μαύρο πορτοκαλή και κόκκινο. Σήμερα κατάλαβα γιατί τα ΚΟΙ μειώθηκαν τόσο πολύ. Έχω δει μεγαλούτσικο 3 εκατοστών να μασουλάει ένα μικρό 1ος εκατοστού. Πρέπει να τα χωρίσω πρήν φαγωθούν όλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 20 Μαίου 2010 #57 Share 20 Μαίου 2010 Κουκλια τα μικρα Υ.Γ καθαρησε τα τζαμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Μαίου 2010 Author #58 Share 20 Μαίου 2010 Υ.Γ καθαρησε τα τζαμια Οι φωτογραφίες είναι από το σάμπ (φίλτρο του ενυδρείου) γιαυτό και το τζάμι είναι βρόμικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 20 Μαίου 2010 #59 Share 20 Μαίου 2010 Αν και καθυστερημένα, γιατί δεν παρακολούθησα το θέμα από την αρχή, συγχαρητήρια πανέμορφα τα μικρά σου! Πολύ όμορφο το θέαμα και μεγάλη ανταμοιβή για τον χομπίστα! Μυρίζομαι να ξεκινάει φάρμα με ΚΟΙ στην Κύπρο, τώρα που πήρες το κολάι Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 21 Μαίου 2010 Author #60 Share 21 Μαίου 2010 Αν και καθυστερημένα, γιατί δεν παρακολούθησα το θέμα από την αρχή, συγχαρητήρια πανέμορφα τα μικρά σου! Πολύ όμορφο το θέαμα και μεγάλη ανταμοιβή για τον χομπίστα! Μυρίζομαι να ξεκινάει φάρμα με ΚΟΙ στην Κύπρο, τώρα που πήρες το κολάι Ευχαριστώ πολύ. Μόλις πριν λίγες μέρες έμαθα ότι υπάρχει φάρμα στην Κύπρο αναπαραγωγής ΚΟΙ που είναι απαλλαγμένη από την ασθένεια KVH Η ασθένεια αυτή έχει εξαπλωθεί σε πολλές φάρμες ΚΟΙ και θεωρείται καταστροφική. Λεπτομέρειες δεν μελέτησα ακόμη. Κάποιες πληροφορίες για την φάρμα και την ασθένεια μπορείτε να δείτε στον εδώ. http://www.medkoi.com/frame.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 23 Μαίου 2010 Author #61 Share 23 Μαίου 2010 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 8 Ιουνίου 2010 Author #62 Share 8 Ιουνίου 2010 Έχω μεταφέρει τα μικρά στο τελευταίο κομμάτι της λίμνης. Υπάρχουν 5-6 σαμπουκίν και τα υπόλοιπα είναι ΚΟΙ. Στον χώρο που τα είχα έχω βάλει νέα γέννα από χρυσόψαρα φαν τέιλ! Οι γονείς είναι ένα πορτοκαλή και ένα κόκκινο!!!! Για να δούμε τη θα δούμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 8 Ιουνίου 2010 #63 Share 8 Ιουνίου 2010 (edited) Αυτά είναι τα ψάρια που έβγαλες από την τελευταία γέννα? Τα τρία-τέσσερα μεγαλύτερα είναι αδελφάκια με τα άλλα? Είναι πολύυυ μεγαλύτερα... Έγινε επεξεργασία 8 Ιουνίου 2010 - miltosbitoulis2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 9 Ιουνίου 2010 Author #64 Share 9 Ιουνίου 2010 Αυτά είναι τα ψάρια που έβγαλες από την τελευταία γέννα? Τα τρία-τέσσερα μεγαλύτερα είναι αδελφάκια με τα άλλα? Είναι πολύυυ μεγαλύτερα... Ακριβός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 9 Ιουνίου 2010 #65 Share 9 Ιουνίου 2010 Πανεμορφα !!!!1 Ποσα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 9 Ιουνίου 2010 Author #66 Share 9 Ιουνίου 2010 Πανεμορφα !!!!1 Ποσα ειναι? Ιδέα δεν έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 9 Ιουνίου 2010 #67 Share 9 Ιουνίου 2010 Ποσα υπολογιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 9 Ιουνίου 2010 Author #68 Share 9 Ιουνίου 2010 Ποσα υπολογιζεις? Στην φωτογραφία φαίνονται καμιά 50αρια. Έχω και άλλα ώμος, στο τελευταίο κομμάτι της προέκτασης που δεν μπορώ να τα μετρήσω με τίποτα. Θα προσπαθήσω να κάνω ένα βίντεο την ώρα που τα ταΐζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 9 Ιουνίου 2010 #69 Share 9 Ιουνίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 13 Ιουνίου 2010 Author #70 Share 13 Ιουνίου 2010 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist 13 Ιουνίου 2010 #71 Share 13 Ιουνίου 2010 1000 μπραβο,πολυ ομορφες στιγμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 13 Ιουνίου 2010 Author #72 Share 13 Ιουνίου 2010 (edited) krist ευχαριστώ πολύ. 1 από αυτά το έχω βάλει στην μεγάλη λίμνη. 2 μέρες δεν το είδα και νόμισα ότι το φάγαμε. Σήμερα ώμος το είδα και χαίρει άκρας υγείας. Έγινε επεξεργασία 13 Ιουνίου 2010 - yiannossavva Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 1 Ιουλίου 2010 Author #73 Share 1 Ιουλίου 2010 Νέα γέννα ΚΟΙ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 13 Ιουλίου 2010 #74 Share 13 Ιουλίου 2010 Ε δεν παίζεσαι! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ολο γεννες γεννες γεννες.... Ααααα... Κοιτα να στρωσεις λίγο γιατι..... Εξαιρετική δουλεία, μπράβο!!! Εχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με όλα τα ψάρια όταν μεγαλώσουν; Χωράνε στην λίμνη όλα αυτα; Σε βλέπω να κανεις επέκταση όλο τον χώρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamos 13 Ιουλίου 2010 #75 Share 13 Ιουλίου 2010 Φοβερή δουλειά έχεις κάνει ότι και να πούμαι είναι λίγο Με πόσες γέννες θεωρήσαι πολύτεκνος στην Κύπρο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος