Perotas 27 Μαρτίου 2010 #1 Share 27 Μαρτίου 2010 έχουν εμφανιστεί παντού.. το sub έχει γεμίσει κάτω από τα κοραλία μέσα στο ενυδρείο στους βράχους ...παντού.. τι είναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 27 Μαρτίου 2010 #2 Share 27 Μαρτίου 2010 Μια φωτο θα βοηθουσε πολυ φιλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perotas 27 Μαρτίου 2010 Author #3 Share 27 Μαρτίου 2010 έχουν εμφανιστεί παντού.. το sub έχει γεμίσει κάτω από τα κοραλία μέσα στο ενυδρείο στους βράχους ...παντού.. τι είναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perotas 27 Μαρτίου 2010 Author #4 Share 27 Μαρτίου 2010 επίσης υπάρχουν και πολλά από αυτά με το κόκκινο φτερό,, πάνε μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 27 Μαρτίου 2010 #5 Share 27 Μαρτίου 2010 Τα πρώτα είναι συφωνοειδής σπόγγοι και τα άλλα με το κόκκινο φτερό Feather Duster Worms Και τα δυο είδη που περιγράφεις είναι ωφέλειμα για τα ενυδρεία μας, είναι αιωρηματοφάγοι οργανισμοί και φυλτράρουν το νερό. Το βασικότερο ενισχύουν την βιοποικιλότητα και είναι ένδειξη καλής υγείας και πορείας του ενυδρείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 27 Μαρτίου 2010 #6 Share 27 Μαρτίου 2010 Αν θες να τα ψαξεις,δες για Syconoid sponge και Spirorbis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perotas 30 Μαρτίου 2010 Author #7 Share 30 Μαρτίου 2010 Ευχάριστο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phaerimm 30 Μαρτίου 2010 #8 Share 30 Μαρτίου 2010 να σε συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου, για την καλή κατάσταση που κρατάς το ενυδρείο σου... αυτά είναι η απόδιξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος