Geosid 30 Μαίου 2010 Author #26 Share 30 Μαίου 2010 εγιναν μερικες αλλαγες , Βγηκαν οι αρλεκινοι . Αλλαχτηκαν οι θεσεις στα ξυλα προς το παρον μπηκαν ολα κατω χυμα σιγα σιγα θα τα φτιαξω και αυτα . μπηκαν 5-6 φυλλα καταπα , μπηκε και λιγακι black water . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 30 Μαίου 2010 #27 Share 30 Μαίου 2010 εμενα παντως μου αρεσει ετσι πολυ,δηλαδη που ειναι χυμα!!! το κανει πιο φυσικο,πιο αγριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquaristas8 31 Μαίου 2010 #28 Share 31 Μαίου 2010 πολυ ομορφο ! θελει λιγο δουλεια ακομα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 31 Μαίου 2010 #29 Share 31 Μαίου 2010 Τα σπαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamos 1 Ιουνίου 2010 #30 Share 1 Ιουνίου 2010 Εγώ θα το άφηνα έτσι είναι φοβερό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakata 5 Ιουνίου 2010 #31 Share 5 Ιουνίου 2010 Πολυ πιο ομορφο το νεο στησιμο. Πιο φυσικο.Ισως καποιο φυτο επιφανειας να δωσει λιγο πρασινο τονο χωρις να το γεμιζεις εσωτερικα. Αποψη μου βεβαια. Παντως πολυ πετυχημενη αλλαγη του setup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Ιουνίου 2010 Author #32 Share 5 Ιουνίου 2010 Πολυ πιο ομορφο το νεο στησιμο. Πιο φυσικο.Ισως καποιο φυτο επιφανειας να δωσει λιγο πρασινο τονο χωρις να το γεμιζεις εσωτερικα. Αποψη μου βεβαια. Παντως πολυ πετυχημενη αλλαγη του setup. το αλλαξα παλι Ψαχνω να βρω φυτα επιφανειας , με την πρωτη ευκαιρια θα μπουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιουνίου 2010 #33 Share 5 Ιουνίου 2010 το αλλαξα παλι Ψαχνω να βρω φυτα επιφανειας , με την πρωτη ευκαιρια θα μπουν Καποια στιγμη πρεπει να αποφασισεις και να αφησεις το ενυδρειο στην ησυχια του ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Ιουνίου 2010 Author #34 Share 5 Ιουνίου 2010 Καποια στιγμη πρεπει να αποφασισεις και να αφησεις το ενυδρειο στην ησυχια του ομως. χααχαχαχααχαχαχαχαχ Το ακουσα και αυτο απο σενα Ετσι θα μεινει οπως το εχω τωρα και με το καιρο απλα θα αφαιρω ξυλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιουνίου 2010 #35 Share 5 Ιουνίου 2010 χααχαχαχααχαχαχαχαχ Το ακουσα και αυτο απο σενα Ετσι θα μεινει οπως το εχω τωρα και με το καιρο απλα θα αφαιρω ξυλα Γιωργο εγω δεν σκαλιζω το ενυδρειο.Το ενυδρειο σκαλιζει τα νευρα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Ιουνίου 2010 Author #36 Share 5 Ιουνίου 2010 Γιωργο εγω δεν σκαλιζω το ενυδρειο.Το ενυδρειο σκαλιζει τα νευρα μου Ελα για καφεδακι να ηρεμησεις ... Εχω και γαλακτομπουρεκο ... οτι πρεπει για χαλαρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakata 6 Ιουνίου 2010 #37 Share 6 Ιουνίου 2010 το αλλαξα παλι Ψαχνω να βρω φυτα επιφανειας , με την πρωτη ευκαιρια θα μπουν Εισαι και εσυ......Δεν σου αρεσει κατι και το αλλαζεις συνεχεια ε? Παντως αν ενδιαφερεσαι σε λιγο καιρο θα εχω κερατοφυλλο να δωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Ιουνίου 2010 Author #38 Share 6 Ιουνίου 2010 Εισαι και εσυ......Δεν σου αρεσει κατι και το αλλαζεις συνεχεια ε? Παντως αν ενδιαφερεσαι σε λιγο καιρο θα εχω κερατοφυλλο να δωσω. πιστια ψαχνω . το κερατοφυλλο δεν την βγαζει καθαρη με τις χαμηλες σκληροτητες (σε μενα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 6 Ιουνίου 2010 #39 Share 6 Ιουνίου 2010 το ειδα και απο κοντα και ειναι εκπληκτικο... μαρεσει που ηρθα να σου ζητησω και εγω πιστιαα , λοιπον ελπιζω να βρεις αν και θα σου ελεγα να εβαζες κατι σε πλατυφυλλο απο πανω οχι τπτ αλλα στις αλλαγες νερου και γενικα οταν θα βαζεις το χερι σου μεσα(που δεν το αφηνεις και καθολου εξω ) θα γινονται ολα γης μαδιαμ. βεβαια αμα εισαι προσεκτικος, που εισαι κιολας δεν θα εχεις προβλημα...εγω ειχα λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Ιουνίου 2010 Author #40 Share 6 Ιουνίου 2010 το ειδα και απο κοντα και ειναι εκπληκτικο... μαρεσει που ηρθα να σου ζητησω και εγω πιστιαα , λοιπον ελπιζω να βρεις αν και θα σου ελεγα να εβαζες κατι σε πλατυφυλλο απο πανω οχι τπτ αλλα στις αλλαγες νερου και γενικα οταν θα βαζεις το χερι σου μεσα(που δεν το αφηνεις και καθολου εξω ) θα γινονται ολα γης μαδιαμ. βεβαια αμα εισαι προσεκτικος, που εισαι κιολας δεν θα εχεις προβλημα...εγω ειχα λιγο στις αλλαγες δεν μπαινει ουτε σκουπα ουτε χερι μεσα Εχω αντλια με μακρι σωληνα και απλα βαζω την αντλια σε μια γωνια και βγαζω το νερο εξω και μετα απο το βαρελι με το νερο οσμωσης παλι το ιδιο αντλια και βουρ μεσα , εχουν γινει automated οι αλλαγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 6 Ιουνίου 2010 #41 Share 6 Ιουνίου 2010 στις αλλαγες δεν μπαινει ουτε σκουπα ουτε χερι μεσα Εχω αντλια με μακρι σωληνα και απλα βαζω την αντλια σε μια γωνια και βγαζω το νερο εξω και μετα απο το βαρελι με το νερο οσμωσης παλι το ιδιο αντλια και βουρ μεσα , εχουν γινει automated οι αλλαγες ωραιος ο γιωργοςςςςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Ιουνίου 2010 Author #42 Share 6 Ιουνίου 2010 ενα μικρο αφιερωμα στους συγκατοικους του Δισκοενυδρειου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Ιουνίου 2010 Author #43 Share 6 Ιουνίου 2010 α α α ξεχασα να βαλω φωτο απο τα δισκακια μην ξεχασω να πω οτι οι φωτο τραβηχταν την ωρα που γινοταν αλλαγη νερου στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfiss 13 Ιουνίου 2010 #44 Share 13 Ιουνίου 2010 ομορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 13 Ιουνίου 2010 #45 Share 13 Ιουνίου 2010 Τελεια ειναι και τοο ενυδρειο ωραια στημενα τα ξελα ειναι................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingor83 13 Ιουνίου 2010 #46 Share 13 Ιουνίου 2010 Υπέροχοι δίσκοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Ιουνίου 2010 Author #47 Share 27 Ιουνίου 2010 (edited) σημερα ειχα κεφια και εγω και τα δισκακια μου για φωτο , ετσι πηρα το τριποδο , πηρα το σκαμπο της κορης μου , αραξα μπροστα στα μοντελα μου και ξεκινησε η πασαρελα ...... Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιουνίου 2010 #48 Share 27 Ιουνίου 2010 Ομορφοι ψαρηδες ρε Γιωργο.Να τους χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Ιουνίου 2010 #49 Share 27 Ιουνίου 2010 θα ερθω να σου κρεμασω ενα ματοχανδρο.... φτου φτου φτου!!! να τα χαιρεσαι!!! πανεμορφο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Ιουνίου 2010 Author #50 Share 27 Ιουνίου 2010 θα ερθω να σου κρεμασω ενα ματοχανδρο.... φτου φτου φτου!!! να τα χαιρεσαι!!! πανεμορφο ενυδρειο Μολις ειναι ετοιμη η λιμνη κερναω καφε , τωρα επικρατει ΧΑΟΣ στο σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος