kouzman 20 Ιουνίου 2006 #1 Share 20 Ιουνίου 2006 Μου είπαν ότι η χώρα μας είναι η πρώτη, αναλογικά με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, σε χρήση Firefox ! Ισχύει τι λέτε; Περιμένω τις απόψεις σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 20 Ιουνίου 2006 #2 Share 20 Ιουνίου 2006 Κι εγώ Firefox χρησιμοποιώ αλλά δυστυχώς μάλλον θα υπερισχύσει ο καινούργιος IE μόλις βγει, o οποίος μοιάζει πολύ με το Firefox. Και αυτό πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι κάποια site δεν συνεργάζονται με τον Firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 20 Ιουνίου 2006 #3 Share 20 Ιουνίου 2006 O Firefox παραείναι γρήγορος και σε συνδυασμό με τα tabs (κάτι που τώρα θα ενσωματωθεί στον IE) κάνει πολύ γρήγορο το browsing.Λιγότερα clicks κτλπ. Τα ίδια ισχύουν και για τον Opera αλλά προτιμώ Mozilla Firefox... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo63 20 Ιουνίου 2006 #4 Share 20 Ιουνίου 2006 τον δουλευω εδω και ενα χρονο δεν τον αλλαζω με τιποτα και απο πλευρας ασφαλειας κορυφη ο explorer ειναι σουρωτηρι απο πλευρας ασφαλειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 20 Ιουνίου 2006 #5 Share 20 Ιουνίου 2006 Και εγώ μόνο firefox χρησιμοποιώ. Όσο για τις ασυμβατότητες με διάφορα sites, αφτο οφείλετα στο ότι έχουμε κατακλυστεί από "επαγγελματίες" web desighners που στήνουν sites με το "καταπληκτικό" frontpage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 20 Ιουνίου 2006 #6 Share 20 Ιουνίου 2006 Για παράδειγμα το Autodesk map guide ώστε να μπορέσει να δουλέψει το maps.flash.gr δεν υποστηρίζει Firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid 20 Ιουνίου 2006 #7 Share 20 Ιουνίου 2006 κάποια site δεν συνεργάζονται με τον Firefox. Υπάρχει ένα extension του firefox που λύνει το πρόβλημα, το ΙΕ Tab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 20 Ιουνίου 2006 #8 Share 20 Ιουνίου 2006 Υπάρχει ένα extension του firefox που λύνει το πρόβλημα, το ΙΕ Tab. 26283[/snapback] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 20 Ιουνίου 2006 #9 Share 20 Ιουνίου 2006 Και εγώ μόνο firefox χρησιμοποιώ.Όσο για τις ασυμβατότητες με διάφορα sites, αφτο οφείλετα στο ότι έχουμε κατακλυστεί από "επαγγελματίες" web desighners που στήνουν sites με το "καταπληκτικό" frontpage. 26272[/snapback] Όχι απαραιτήτως. Και με άλλα εφαρμογές να αναπτύξεις σελίδες ο μοτζίλας δεν υποστηρίζει κάποια χαρακτηρηστικά της HTML, DHTML, Javascript κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 20 Ιουνίου 2006 #10 Share 20 Ιουνίου 2006 Παιδια OPERA for ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος