ferga2005 25 Μαρτίου 2010 #1 Share 25 Μαρτίου 2010 Καλημέρα και από εμένα. Εχω βάλει εδώ και 6 μήνες σε ένα 120άρι ενυδρείο ένα ζευγάρι red top hongi. Η μικρούλα μου λοιπόν εδώ και 4-5 μέρες έχει εξαφανιστεί μέσα σε ένα λαγούμι που έχει σκάψει κάτω από πέτρες. Το λίγο που μπορώ να διακρίνω μάλλον δείχνει να είναι ''μπουκωμένη''. Εχω ξαναδεί το ''έργο'' σε yellow labs που έχω σε άλλο ενυδρείο άλλες τρεις φορές και έχω συνολικά βγάλει καμιά 30αρια labs αλλά εδώ φαίνεται ιδιέτερα νωχελική σε σχέση με τα labidos. Θα μου προτείνατε να κάνω κάτι ή να περιμένω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 25 Μαρτίου 2010 #2 Share 25 Μαρτίου 2010 Ιδιαίτερα νωχελική ?? Δεν τρώει δεν πίνει ? Αν είναι μπουκωμένη θα είναι νωχελική. Θα έλεγα να μην κάνεις τίποτα και να περιμένεις. Τώρα, αν δεν είναι μπουκωμένη τότε αλλάζει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Μαρτίου 2010 #3 Share 25 Μαρτίου 2010 Πρεπει να εξακριβωσεις αν ειναι οντως μπουκωμενη. Αν ειναι,τοτε να κανεις υπομονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος