Guest orck 22 Μαρτίου 2010 #1 Share 22 Μαρτίου 2010 (edited) Δεν ξερω εαν το εχω ποσταρει σωστα εδω η επρεπε να το βαλω στο DIY. Ρε παιδια το ΣΚ που παω βολτα βλεπω τους ανθρωπους να ειναι βολτα με το σκυλακι τους και ζηλευω, εγω πως να παω βολτα τα ψαρακια μου; Η λυση στο προβλημα μου εχει δωθει, δειτε την φωτοραφια παρακατω ΥΓ1 Σταματη μην το μετακινησεις, εδω ειναι η σωστη κατηγορια. ΥΓ2 Σπυρο μην μου δωσεις ενα κατεβατο απο link γιατι τους κινδυνους της βολτας του ψαριου μετα του ενυδρειου. Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2010 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 22 Μαρτίου 2010 #2 Share 22 Μαρτίου 2010 Δεν υπαρχει η Φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 22 Μαρτίου 2010 #3 Share 22 Μαρτίου 2010 ο κύριος που βλέπετε είναι τυφλός και το ψάρι είναι εκπαιδευμένος συνοδός , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 22 Μαρτίου 2010 #4 Share 22 Μαρτίου 2010 Τι άλλο θα δούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 23 Μαρτίου 2010 #5 Share 23 Μαρτίου 2010 Δεν κοιτας εκει να φτιαξεις το φιλτρο να δουλεψει? το εχεις μονο με τον κυκλοφορητη. Αντε, εκανες 2 χρονια να βαλεις νερο στο ενυδρειο, μη κανεις τωρα αλλα δυο για να βαλεις το φιλτρο μπροστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 23 Μαρτίου 2010 #6 Share 23 Μαρτίου 2010 Του χρόνου να το παει και σχολείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 23 Μαρτίου 2010 #7 Share 23 Μαρτίου 2010 Και μετά κάποιοι γελάνε με αυτούς που είναι κλεισμένοι μέσα στα τρελάδικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 24 Μαρτίου 2010 #8 Share 24 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος