viciouscircle 20 Μαρτίου 2010 #1 Share 20 Μαρτίου 2010 (edited) Εαρινή ισημερία σήμερα και είπα να τιμήσω την μέρα που ήταν και μπόμπα και ο καιρός. Καισαριανή λοιπόν με τις λιμνούλες και τις ομορφιές τις, κοντά μας και ταυτόχρονα σε πάει αρκετά μακριά ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου! Μερικά Koi για αρχή! Κάτω υπήρχε ένα παχύ στρώμα από πλατανόφυλλα και καμιά 10αριά μωράκια Koi 5-10 πόντους έφερναν βόλτες! Το νερό ήταν τρεχούμενο οπότε και πολύ καθαρό και τα ψάρια φαίνονταν καλοταϊσμένα, ίσως να ήταν λόγω την άλγης που έντυνε το τσιμέντο ή απλά κάποιος τα φρόντιζε καλά... Η λιμνούλα είναι καμιά 60αριά κυβικά από τσιμέντο και βρίσκεται από τη μεριά της Μονής Καισαριανής 2-3 επίπεδα πιο ψηλά. Μια μικρή λιμνούλα χωρίς ψαράκια κοντά στο δρόμο: Και η πιο γνωστή λιμνούλα οπότε δυστυχώς και η πιό βρώμικη με χελωνάκια και χρυσόψαρα: Μια βρυσούλα: Και τέλος κάποια τοπία του βουνού: Στο βάθος ...μπόχα!... Πολύ καλύτερα τώρα... Λοιπόν? Πότε θα πάμε βόλτα? Έγινε επεξεργασία 20 Μαρτίου 2010 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 20 Μαρτίου 2010 #2 Share 20 Μαρτίου 2010 Αχ, τι μου θύμισες τώρα... Έχω πάει τόσες φορές σαν φοιτητής με διάφορα εργαστήρια της σχολής αλλά και για βόλτα... Φοβερό μέρος να ξεφύγεις λίγο από την βαβούρα της Αθήνας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 20 Μαρτίου 2010 #3 Share 20 Μαρτίου 2010 Nαι ειναι ωραια Παλια πηγαινα συνεχεια, τωρα εχω κανα δυο χρονια να πατησω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 20 Μαρτίου 2010 #4 Share 20 Μαρτίου 2010 Με ποιον εκανες βολτες εκει....Γιωργακηηηηηηη.......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 20 Μαρτίου 2010 Author #5 Share 20 Μαρτίου 2010 Με ποιον εκανες βολτες εκει....Γιωργακηηηηηηη.......? Με τον κύριο στην φώτο 8, ο πατέρας μου. Είναι του σογιού η τρέλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος