dimitris76 19 Μαρτίου 2010 #1 Share 19 Μαρτίου 2010 Παιδια καλημερα (η καλησπερα ) Εχω φτιαξει με το γνωστο diy τοπο (μαγια-ζαχαρη) ενα συστημα co2. Τις 2 πρωτες φορες ολα δουλεψαν τελεια !!! Την τελευταια εβδομαδα ομως εχω προσπαθηει να το φτιαξω 3 φορες αλλα τζιφος....Δεν κανω κατι διαφορετικο απο τις προηγουμενες φορες... Τι μπορει να φταιει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlas 19 Μαρτίου 2010 #2 Share 19 Μαρτίου 2010 Παιδια καλημερα (η καλησπερα ) Εχω φτιαξει με το γνωστο diy τοπο (μαγια-ζαχαρη) ενα συστημα co2. Τις 2 πρωτες φορες ολα δουλεψαν τελεια !!! Την τελευταια εβδομαδα ομως εχω προσπαθηει να το φτιαξω 3 φορες αλλα τζιφος....Δεν κανω κατι διαφορετικο απο τις προηγουμενες φορες... Τι μπορει να φταιει??? αν έχει κρύο να ξέρεις δεν γίνεται η χημική ένωση θέλει θερμοκρασία πανω απο 27 το λιγότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lion_ 19 Μαρτίου 2010 #3 Share 19 Μαρτίου 2010 Παιδια καλημερα (η καλησπερα ) Εχω φτιαξει με το γνωστο diy τοπο (μαγια-ζαχαρη) ενα συστημα co2. Τις 2 πρωτες φορες ολα δουλεψαν τελεια !!! Την τελευταια εβδομαδα ομως εχω προσπαθηει να το φτιαξω 3 φορες αλλα τζιφος....Δεν κανω κατι διαφορετικο απο τις προηγουμενες φορες... Τι μπορει να φταιει??? Για όλες μου τις αποτυχίες με το DIY CO2 έφταιγαν 2 πράγματα: 1. Κακή στεγανοποίηση με αποτέλεσμα διαρροή του αερίου 2. Κακή μαγιά. Οπότε δες αυτά τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight77 19 Μαρτίου 2010 #4 Share 19 Μαρτίου 2010 (edited) αν έχει κρύο να ξέρεις δεν γίνεται η χημική ένωση θέλει θερμοκρασία πανω απο 27 το λιγότερο το νερο πρεπει να ειναι maximum στους 25 βαθμους...χλιαρο και οχι καυτο διαφορετικα η χημικη αντιδραση επιταχυνεται και δεν αποδιδει Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2010 - Knight77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 19 Μαρτίου 2010 #5 Share 19 Μαρτίου 2010 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37191 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος