viciouscircle 20 Μαρτίου 2010 #26 Share 20 Μαρτίου 2010 6 χιλιοστά είναι υπεραρκετά για αυτές τις διαστάσεις και φυσικά κοντρίτσες κάτω και πάνω περιμετρικά, κατά μήκος δεν χρειάζεται. (7αρι τζάμι δεν κυκλοφορεί νομίζω εδώ και μερικά χρόνια, τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει) Κου-κου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 20 Μαρτίου 2010 Author #27 Share 20 Μαρτίου 2010 χαχαχαχα μαζι γραφαμε βρε, ακου κου -κου τζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 20 Μαρτίου 2010 #28 Share 20 Μαρτίου 2010 χαχαχαχα μαζι γραφαμε βρε, ακου κου -κου τζα... Δεν είναι "τζα", είναι "τσα"... μάλλον είναι Σαλονικιώτικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 20 Μαρτίου 2010 Author #29 Share 20 Μαρτίου 2010 ναι ειναι οπως το καλαμακι σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
papas 20 Μαρτίου 2010 Author #30 Share 20 Μαρτίου 2010 vicious κατι οff topic,φανταζομε εχεις αφρικανικο αυτες ταιριαζουν μεταχυ τους η να ψαχω αλλα: Neolamprologus multifasciatus Neolamprologus brichardi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 20 Μαρτίου 2010 #31 Share 20 Μαρτίου 2010 (7αρι τζάμι δεν κυκλοφορεί νομίζω εδώ και μερικά χρόνια, τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει) Η σελιδα που βγαζει διαστασεις δεν ξερει τι παχος κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Μαρτίου 2010 #32 Share 20 Μαρτίου 2010 Ποια δεδομενα αλλαζουν; Οταν σου δινει ενα δεικτη Α' ασφαλειας το εργαλειο με 8αρι τζαμι, θα εχεις το ιδιο αν βαλεις και κοντρες? Οχι. Θα εχεις μεγαλυτερο δεικτη ασφαλειας. Με λιγα λογια και στο περιπου αν φτιαξεις ενα ενυδρειο με 8αρι τζαμι χωρις κοντρες, θα εχεις τον ιδιο δεικτη ααφαλειας με το να το φτιαξεις με 6αρι τζαμι αλλα με κοντρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 21 Μαρτίου 2010 #33 Share 21 Μαρτίου 2010 ναι ειναι οπως το καλαμακι σας vicious κατι οff topic,φανταζομε εχεις αφρικανικο αυτες ταιριαζουν μεταχυ τους η να ψαχω αλλα: Neolamprologus multifasciatus Neolamprologus brichardi Να ανοίξεις θέμα στην κατηγορία της Αφρικής που θα πάρεις σωστές και μπόλικες πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος