Vaggef 18 Μαρτίου 2010 #1 Share 18 Μαρτίου 2010 Μετά από αλλαγή αντιφωσφόρου που μου βγήκε μάπα ….δεν θα πω την εταιρία. Γέμισα αργά αλά σταθερά από αλγες . Θέλω να μου προτείνετε κάποιο ψάρι αλγοφαγω reef safe ομορφούλικου…. Καλύτερα να εξαιρεθούν τα τανκ καθώς έχω κάνει 2 προσπάθειες και δεν εγκλιματίζετε, δεν τρώνε καμιά τροφή , στρεσάρονται πετανε ινκ και σε 20μερες τα χάνω. Το ενυδρείο έχει 6 σαλιγκάρια ένα Γκόμπι και 2 νταμσελ 4 κοράλλια (όλα πανε σουπερ) και οι μετρήσεις του είναι καλές. Είναι αυτό.. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...219&t=35024 Περιμένω τις προτάσεις σας …..ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Μαρτίου 2010 #2 Share 18 Μαρτίου 2010 μ'αρεσει που το θελεις και ομορφουλικο... white salaria,φιλε μου και ξεμπερδεψες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 18 Μαρτίου 2010 #3 Share 18 Μαρτίου 2010 Απ' ότι είδα στις φώτο μάλλον δοκίμασες με λάθος ταγκ,ισως με κάποιο χαβανέζο ή μπλού τα πράγματα να μην είναι και τόσο τραγικά. Είναι και ομορφούλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 18 Μαρτίου 2010 #4 Share 18 Μαρτίου 2010 μ'αρεσει που το θελεις και ομορφουλικο... white salaria,φιλε μου και ξεμπερδεψες... salarias fasciatus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 18 Μαρτίου 2010 Author #5 Share 18 Μαρτίου 2010 ευχαριστώ παιδιά για τις λύσεις.. Απ' ότι είδα στις φώτο μάλλον δοκίμασες με λάθος ταγκ,ισως με κάποιοχαβανέζο ή μπλού τα πράγματα να μην είναι και τόσο τραγικά. Ποιο ψάρι είναι ο χαβανεζος???? Γενικά θα με ενδιέφερε η άποψη σας για την σύνθεση ψαριων του ενυδρείου μου που μετά τα δυσάρεστα δεν σας κρύβω έχω απογοητευτεί λίγο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 18 Μαρτίου 2010 Author #6 Share 18 Μαρτίου 2010 salarias fasciatus. Είναι το ποιο άσχημο πλάσμα που έχω δει....σε reef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 18 Μαρτίου 2010 #7 Share 18 Μαρτίου 2010 Αρχικα βαλε χερι και βγαλε οσες μπορεις εχει γινει μαλλι εκει μεσα!!! Μην τις πεταξεις βαλτες στο sump σου!! Εκτος απο σαλιαρα μπορεις να βαλεις ενα scopas tang τα θεωρω απο τα ποιο εργατηκα και ειναι και ομορφο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 18 Μαρτίου 2010 #8 Share 18 Μαρτίου 2010 (edited) ευχαριστώ παιδιά για τις λύσεις.. Ποιο ψάρι είναι ο χαβανεζος???? Γενικά θα με ενδιέφερε η άποψη σας για την σύνθεση ψαριων του ενυδρείου μου που μετά τα δυσάρεστα δεν σας κρύβω έχω απογοητευτεί λίγο..... χαβανέζος ή yellow tang ένα μικρούλι είναι ότι πρέπει στα λίτρα σου. Έγινε επεξεργασία 18 Μαρτίου 2010 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 18 Μαρτίου 2010 #9 Share 18 Μαρτίου 2010 Από προσωπική εμπειρία και το Foxface κάνει καλή δουλειά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 19 Μαρτίου 2010 Author #10 Share 19 Μαρτίου 2010 πολύ κάλος ο χαβανεζος μου αρέσει πολύ ...δεν έχω καταφέρει να βρω ένα τέτοιο ψάρι σε καλή κατάσταση... και το scopas tang καλή λύση .... το Foxface κάθετε σαν πεθαμένο μέσα στο ενυδρείο .... Άντε ώμος για να μην με πείτε ρατσιστή θα βάλω και μια ασχημομούρικη σαλιάρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefas 19 Μαρτίου 2010 #11 Share 19 Μαρτίου 2010 Απ οτι ειδα ,η πρασινη αλγη ειναι η "καλλιτερη "αλγη που χεις.Πανω στην αμμο εχει βγει αυτη που ξαπλωνεται ΠΑΝΤΟΥ,αλλα θα κανει τον κυκλο της οπως σ ολα τα καινουρια συστηματα(εγω χρησιμοποιησα coralltin,με αξιοσημειωτα αποτελεσματα,χωρις να θεωρω οτι ειναι σωστο να βαζουμε χημικα) Τωρα για την πρασινη αλγη ,εισαι υπερβολικος,βαλε εναν ακανθουρο,αλλα μην βαζεις και ΛΕΥΚΟΣΤΕΡΝΟ!!! Blue tang,yellow,pyropherus,strigosus,veliferum,olivaceus....αλλα ΟΧΙ LEUKOSTERNOS,japonicus,sohal,clown. Και μικρο!επισης σου χρειαζεται ολοθουριος για να σου καθαριζει την αμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 19 Μαρτίου 2010 Author #12 Share 19 Μαρτίου 2010 είχα λευκοστερνο στο παλιό μου ενυδρείο 130λ ζητείσαι 4 μήνες και έτρωγε από το χέρι μου...δεν είχα ακούσει πότε ότι είναι τόσο ευερέθιστο και επίσης είναι αδελφάκι με το τσαπονικους.......γιατί το ένα κάνει και το άλλο όχι... ποιο ψάρι είναι ο ολοθουριος.?? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 19 Μαρτίου 2010 #13 Share 19 Μαρτίου 2010 είχα λευκοστερνο στο παλιό μου ενυδρείο 130λ ζητείσαι 4 μήνες και έτρωγε από το χέρι μου...δεν είχα ακούσει πότε ότι είναι τόσο ευερέθιστο και επίσης είναι αδελφάκι με το τσαπονικους.......γιατί το ένα κάνει και το άλλο όχι... ποιο ψάρι είναι ο ολοθουριος.?? Ευχαριστώ Το γνωστο ''αγγούρι'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 20 Μαρτίου 2010 Author #14 Share 20 Μαρτίου 2010 Μπήκε ο σαλιάρης... όταν βρω και κανένα καλό χαβανεζο ...θα τον βάλω μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τραπεζιτης 20 Μαρτίου 2010 #15 Share 20 Μαρτίου 2010 σαν το fox face δεν υπαρχει αλλα να γνωριζεις οτι θελει μεγαλο ενυδρειο γιατι μεγαλωνει πολυ και γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kentavros 20 Μαρτίου 2010 #16 Share 20 Μαρτίου 2010 Nομιζω οτι η λυση στο προβλημα σου δεν ειναι καποιο αλγοφαγο ψαρι .η αλγη που εχεις ειναι αρκετα μεγαλη και οσες φορες εχω αγορασει σαλιαρη δεν μου εχει φαει .Πιστευω οτι καλυτερη αντιμετωπιση στο προβλημα σου ειναι ενας καλος συνδιασμος αντιφωσφορου σιδηρου με αλουμινιου για να στερησεις την τροφη στην αλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 20 Μαρτίου 2010 Author #17 Share 20 Μαρτίου 2010 Nομιζω οτι η λυση στο προβλημα σου δεν ειναι καποιο αλγοφαγο ψαρι .η αλγη που εχεις ειναι αρκετα μεγαλη και οσες φορες εχω αγορασει σαλιαρη δεν μου εχει φαει .Πιστευω οτι καλυτερη αντιμετωπιση στο προβλημα σου ειναι ενας καλος συνδιασμος αντιφωσφορου σιδηρου με αλουμινιου για να στερησεις την τροφη στην αλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος