aquamike 18 Μαρτίου 2010 #1 Share 18 Μαρτίου 2010 (edited) θελω να κανω μια ερωτηση σε ολα τα μελη Έγινε επεξεργασία 18 Μαρτίου 2010 - aquamike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Μαρτίου 2010 #2 Share 18 Μαρτίου 2010 Πες το Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 18 Μαρτίου 2010 Author #3 Share 18 Μαρτίου 2010 μου ηρθε ενα πμ που ελεγε αυτο στο θεμα του και μεσα τιποτα...και δεν λεει ονομα ποιος μπορει να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 18 Μαρτίου 2010 Author #4 Share 18 Μαρτίου 2010 τον τιτλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 18 Μαρτίου 2010 #5 Share 18 Μαρτίου 2010 Το όνομα του αποστολέα φαίνετε πάντα για κοίταξε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 18 Μαρτίου 2010 Author #6 Share 18 Μαρτίου 2010 δεν φαινεται εχει το εξης για αυτο και ανοιξα ολοκληρο θεμα εχει το εξης -------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 18 Μαρτίου 2010 #7 Share 18 Μαρτίου 2010 Εμένα μου έρχεται ένα μέρα παρά μέρα με διάφορα ονόματα και Ελληνικά στο περίπου... Μην τα ανοίγεις, είναι επικίνδυνα αν και τα περισσότερα που έρχονται διαφημίζουν κινέζικα ηλεκτρονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 19 Μαρτίου 2010 #8 Share 19 Μαρτίου 2010 Εμένα μου έρχεται ένα μέρα παρά μέρα με διάφορα ονόματα και Ελληνικά στο περίπου... Μην τα ανοίγεις, είναι επικίνδυνα αν και τα περισσότερα που έρχονται διαφημίζουν κινέζικα ηλεκτρονικά. Μιλατε για email ή για ΠΜ εδω στο φορουμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Μαρτίου 2010 #9 Share 19 Μαρτίου 2010 μου ηρθε ενα πμ που ελεγε αυτο στο θεμα του και μεσα τιποτα...και δεν λεει ονομα ποιος μπορει να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος