ioannis1 16 Ιουνίου 2006 #1 Share 16 Ιουνίου 2006 Καλησπερα και απο εμενα, υστερα απο τοσο καιρο εβγαλα και εγω φωτογραφιες απο το ενυδρειο μου και θα ηθελα να τις δειτε και να πειτε γνωμες. Ενυδρειο Juvel -Rio 180lt χωρις φυτα Φιλτρα Ενα εσωτερικο ως μηχανικο Ενα εξωτερικο Eheim 2217 βιολογικο Ψαρια 1 Astronotus ocellatus- Oscar 1 Heros severus-cichlid 2 Blood parrot-red parrot 1 Metynnis hypsauchen-silver dollar 2 Ancistrus sp4-albino catfish Φωτισμος 2χ30 watt Διαρκεια φωτισμου 9 ωρες με χρονοδιακοπτη Φοντο Αφισα που απεικονιζει πρασινοφυτεμενο περιβαλλον Θερμοστατης 1χ250 watt Shera Διαστασεις 101χ41χ73 Αλλαγες νερου-Καθε 8 μερες το 30% Θερμοκρασια 27-28C με ηλεκτρονικο θερμομετρο Αεραντλια ΕΗΕΙΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 18 Ιουνίου 2006 #2 Share 18 Ιουνίου 2006 Λοιπό Γιάννη καλή η αρχή σου αλλά... Γνώμη μου είναι ότι τα ψάρια σου είναι πάρα μα πάρα πολλά για τα λίτρα σου........Δεύτερον τα Ancistrus sp4 ζούν σε τελείως διαφορετικές συνθήκες με τα υπόλοιπα......2 πραγματάκια λοιπόν με τα οποία πρέπει να ασχοληθείς είναι τα παραπάνω....Α και το μπλέ διακοσμητικό που μου μοιάζει για κοράλι καλό θα ήταν να το έβγαζες.. Μιλάω εντελώς φιλικά και η τελική απόφαση είναι δική σου.Καλή συνέχεια σου εύχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts