Sta8hs000 16 Μαρτίου 2010 #1 Share 16 Μαρτίου 2010 Αφου εδωσα τα CPD εμεινε αδιο το ενυδρειο μου των 45 λιτρων. του εκανα ενα νεο φυτεμα και περιμενει να φιλοξενισει κατοικο - κατοικους... Αρχικα σκεφτηκα μονο ενα μονομαχο.... μετα ενα ζευγαρακι pufferακια... καμια ιδεα τι να βαλω??? (κλεινω προς μονομαχο) οριστε και οι φωτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 16 Μαρτίου 2010 #2 Share 16 Μαρτίου 2010 Sparkling gourami σου προτεινω Νομιζω σε ζευγαρακια πανε χωρις να ειμαι σιγουρος.. Ας μας πει καποιος φιλος που να ξερει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 16 Μαρτίου 2010 #3 Share 16 Μαρτίου 2010 Ομορφο το Φυτεμενο σου... Και οι 2 επιλογες που προτεινεις καλες ειναι... Αλλα θα μου αρεσε να εβλεπα Dwarf Puffer Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 16 Μαρτίου 2010 #4 Share 16 Μαρτίου 2010 όμορφο ενυδρείο! θα συμφωνήσω με τον koing... θα προτιμούσα τα dwarf puffer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 16 Μαρτίου 2010 #5 Share 16 Μαρτίου 2010 πολυ ομορφο. ο φωτισμος του ειναι λιγος ή ειναι εξαιτιας της φωτογραφικης; θα την βγαλουν τα φυτα σου;; και οι δυο επιλογες σου πολυ καλες. αν ηταν δικο μου εναν σκουροχρωμο μονομαχο θα εβαζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 16 Μαρτίου 2010 Author #6 Share 16 Μαρτίου 2010 πολυ ομορφο. ο φωτισμος του ειναι λιγος ή ειναι εξαιτιας της φωτογραφικης; θα την βγαλουν τα φυτα σου;; και οι δυο επιλογες σου πολυ καλες. αν ηταν δικο μου εναν σκουροχρωμο μονομαχο θα εβαζα... Φιλε αυτη την στιγμη λογο κακης μου τυχης που θα εξηγησω παρακατω το ενυδρειο φωτιζεται με 2 φωτιστικα γραφειου με λαμπες αλογονου.. το ενα ειναι 50watt και το αλλο 25watt οποτε μιλαμε για 75watt φωτισμου.. Βεβαια για την "φωτογραφιση" ειχα κλεισει την "δυνατη" λαμπα για να βγει πιο σκοτεινο. Η ατυχια που ειχα ειναι οτι παριγκηλα απο το εξωτερικο κρεμαστο φωτιστικο 40watt με 2 Τ5 και το πληρωσα και 60 ευρω... αλλα λογο βλακιας και αποσεξιας μου δεν ειδα οτι ειναι για 110volt (αμερικης) και το εκαψα... και τωρα ψαχνω να βρω μπαλαστ..... μολις βρω θα δειτε διαφορα φωτησμου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 16 Μαρτίου 2010 #7 Share 16 Μαρτίου 2010 οποτε με τον αλλο φωτισμο ισως διαλεγα κατι αλλο... καλη συνεχεια και καλη τυχη με τον φωτισμο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 16 Μαρτίου 2010 Author #8 Share 16 Μαρτίου 2010 οποτε με τον αλλο φωτισμο ισως διαλεγα κατι αλλο... Οπως??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 16 Μαρτίου 2010 #9 Share 16 Μαρτίου 2010 δεν εχω κατι ιδιαιτερο στο μυαλο μου. τα pufferακια ειναι πολυ καλη ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 17 Μαρτίου 2010 #10 Share 17 Μαρτίου 2010 Αν είναι καλά στρωμένος ο βυθός γαρίδες πρώτα και μετά από καμία βδομάδα ένα betta!!!Δεν ξέρω αν έχεις ήδη γαρίδες αλλά εγώ έχω εδώ και 20 μέρες περίπου και έχω αρρωστήσει !!! Αλλιώς dwarf puffer !!!!Έχουν ένα θέμα με το τάισμα και την φροντίδα του ενυδρείου αλλά κατά τα άλλα είναι φοβερά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 17 Μαρτίου 2010 Author #11 Share 17 Μαρτίου 2010 Φιλε το ενυδρειο τρεχει κανα 3μηνο σιγουρα... και εχει ηδη μεσα γαριδες.... και θα συμφωνισω στο Beta... και εχω και κατι ιδιετερο στο μιαλο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 18 Μαρτίου 2010 #12 Share 18 Μαρτίου 2010 Αν βαλεις για Betta ψαξε γι WC.. Ειχα δει στο Water Inn το καλοκαιρι εναν Betta channoides [Link] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 19 Μαρτίου 2010 Author #13 Share 19 Μαρτίου 2010 Θα κοιταξω κωστη, αν δεν βρω αυτο που εχω στο μιαλο μου λογικα θα παω σε puffer.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 20 Μαρτίου 2010 Author #14 Share 20 Μαρτίου 2010 Πριν μπουν οι νεοι του κατοικοι.... μεσα στη βδομαδα νεες φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος